ASTROKARTOGRAFİ VE GÜNEŞ TUTULMASI

HÜLYA ATAŞCIOĞLU AYKUL

A*C*G PRACTİTONER

 

14 EKİM 2023 GÜNEŞ TUTULMASI VE TÜRKİYE
ASTROKARTOGRAFİ

 

     

 

Güneş tutulması, Kuzey Amerika, Avrupa ve Asya’nın bazı bölgelerinde gözlemlenebilecek…Terazi burcunda gerçekleşecek tutulma Koç burcunun enerjileri ile birlikte çalışacak…Tutulma anı Merkür iletişim, haberci rolü ile aktif bir rol alırken Pallas, özellikle ülke üzerinde Ege bölgesinden geçişini tamamlayacak… Pallas zihinsel yaratıcılığı ve bilgeliği temsil eden astroit… Aynı zamanda savaş stratejileri yada karışıklığı temsil edebilir…Jüpiter çizgisinin geçtiği hatta ise büyüme, iyimser yada etkiyi çoğaltma enerjileri etkin olacak….

Güneş  ve Ay tutulmaları bir ay öncesinden etkisini gösterir (14 Eylül) tutulma anı (14 Ekim) etki çok yüksektir ve tutulmadan bir ay sonra (14 Kasım) etkisini yitirir.  Tutulma süreleri ise kaç yıl boyunca tutulmanın etkili olacağı hakkında bilgi verir.  Ülkeyi Mundane astrolojisinden değerlendirecek olursak doğa olayları açısından ziyade siyasi anlamda ki gelişmeler ve yeni alınacak kararlar ile ilgili köklü değişimlere açık bir tutulmanın varlığını dile getirebiliriz. Ayrıca, 28 Ekim dolunayı’nın boğa akrep hattı üzerinde olması Marsın aktif ve tehlikeli görünümü 5 Kasım kurultayın da ana muhalefet için sürpriz sonuçlar getirebilir. Pallas’ın zekası üç ana alan sanat, tıp, politika da çok iyi çalışır.  Özellikle halkı koruyan ve haksızlığa uğrayanların göstergesi, aynı zamanda savaş yerine barışı ve müzakere etmeyi öğretmiştir ki muhalefet tarafında her ikisi de gerekli olacak…politik bir başarının geleceği kesin…Jüpiter’in pozisyonu devlet dini, din adamları, adalet sistemi, hakimler, avukatlar ile ülkenin sahip olduğu zenginliği, bankalar, bankacılar gibi konuların çok konuşulacağını göstermektedir…

Astrokartografi’de  tutulma anın dünya üzerine düştüğü yer doğa olaylarının beklendiği yerler olabilir…hava sıcaklığında değişimler, doğa olayları, siyasi karışıklıklar, göçmen sorunları ile genel yorumlar yapılabilir. Yukardaki kırmızı hat tutulmanın nerde gerçekleştiğini ve fiziki olarak etki alacak bölgeleri göstermektedir.

Kişisel haritalarınızda özellikle Terazi burcunun bulunduğu ev konuları tutulmanın sizi etkileyeceği konulardır. Özellikle terazi, koç, yengeç, oğlak burçları en fazla etkiyi alan burç grupları olacaktır. Tutuma sonrası gerçekleşecek olan 28 Ekim Boğa Dolunayı Mars etkisi ile öfkeli zararlı bir etki yaratacağı belli…bu konu ile ilgili yazı paylaşacağım….

 

Astrokartografi eğitimi için kayıtlar devam etmektedir.

https://www.ayastrolojiakademisi.com/astrokartografi/  

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://www.ayastrolojiakademisi.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Bizi Takip Edin

error: Content is protected !!