ŞUBAT AYI BURÇ YORUMLARI

as

KOÇ

1 Şubat’ta Kova burcunda meydana gelecek olan Yeni ay kariyerinizin getirileri, sosyal çevreniz arkadaş gruplarınız ve üyesi olduğunuz dernek ile kulüplerle ilgili temaları ön plana çıkartıyor. Yeni çevrelere girebilirsiniz. Toplumsal menfaatlere daha çok hizmet edecek başlangıçlar yapmanız olasıdır. Seçici davranmanız ve disiplinli çalışmanız önemlidir. Merkür 5 Şubat ile birlikte ileri hareketine başlıyor. Dolayısıyla karar almaktan kaçınmanızı tavsiye ettiğimiz kariyer, meslek, ulaşmak istediğiniz hedefler ve umutlarınız üzerinde yeniden çalışmaya başlayabilirsiniz. 16 Şubat Dolunay’ı Aslan burcu karakterinde gerçekleşecek. Aşk, çocuklar, evcil hayvanlara yönelik konulara vakit ayırmanızı tavsiye edecek.

BOĞA

Ayın hemen başında Kova burcunda meydana gelecek olan Yeni ay ile birlikte dikkatiniz kariyer ve umutlarınıza çevrilecek. Terfi, zam, tayin gibi başlıklarınız olabilir. Ek sorumluluklar alabilirsiniz. Geleceğe yönelik planlarınızın, kolektife ne ölçüde hizmet ettiği hususunda iç dünyanızda sorgulamalar yaşayabilirsiniz. Merkür gezegeninin geri yöndeki hareketini ve durağan pozisyonunu tamamladığı 5 Şubat ile birlikte uzak çevreniz, eğitim, seyahat, eşinizin akrabaları, kardeşleri, uzun soluklu seyahatleriniz, dış ticaret ve hukuk konulu başlıklar, üniversite, kişisel gelişim, nişan gibi organizasyonlar üzerinde çalışmaya başlamanızın önünde bir mani kalmayacak. 16 Şubat Dolunayı Aslan oturduğunuz ev ve ailenizle ilgili gelişmeleri beraberinde getirecek.

İKİZLER

1 Şubat günü Kova burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay yabancılarla iletişim, eğitim, uzak diyarları ve öğretileri keşfetmek, hukuksal gündemlerle yüzleşmek ve ticaret konularına vurgu yapıyor. Merkür gezegeninin ileri yönlü hareketi zihninizi finansal borç alacak dengeleriniz, eşinizle ortaklarınızla olan kazançlarınız konularına çevirecek. Şubat Dolunayı’nın Aslan etkisi yakın çevreniz, akrabalarınız, komşularınız ve kardeşlerinizle ilgili konular ile kısa vadeli planlarınızda hissedilecek.

YENGEÇ

Şubat ayının ilk gününde Kova burcunda karşılayacağınız Yeni Ay eşinizle / ortaklarınızla olan ortak kazançların doğru yönetilmesi gerektiğini hatırlatırken, borç alacak dengenizi korumanızı öneriyor ve gelecek günlerde vergi, miras konulu temalar ile karşı karşıya kalabileceğinize işaret ediyor. 5 Şubat’ta Merkür’ün normal seyrine geçmesi ile birlikte eşiniz, ortaklarınız, rakipleriniz ve kim olduğunu bildiğiniz düşmanlarınızla ilgili başlıklara yeniden dönebilirsiniz. Dolunay etkisi paranızı kazanma şeklinizi, maddi-manevi değerlerinizi gözden geçirmenize neden olabilir.

ASLAN

1 Şubat’ta Kova burcunda meydana gelecek olan Yeni Ayı ilişkiler evinizde ağırlayacaksınız. Eşiniz, uzun süreli ilişkiniz, kimliğini bildiğiniz düşmanlarınız, yapacağınız anlaşmalar ile ilgili olayların tohumları ekilecektir. Merkür’ün 5 Şubatta başlayacağı ileri yöndeki hareketi ile sağlığınızla ilgili ertelediğiniz kontrolleri ofis ortamınız ve rutin yaşantınızla ilgili hususları radarınıza alabilir, kendinizi hizmet etme vurgusu taşıyan kişi ve olayların içinde bulabilirsiniz. Burcunuzda gerçekleşecek Dolunay dışardan nasıl göründüğünüz, ilişkide nasıl göründüğünüz konusunda kendinizi yeniden pozisyonlamanıza yönelik etki yaratabilir.

BAŞAK

Şubat ayının ilk gününde Kova burcunda gerçekleşecek Yeni Ay rotanızı rutin yaşam, iş yaşamında almanız gereken kararlar, gündelik işler ve sağlık konularına çevirecek. 5 Şubat’ta Merkür’ün durağan pozisyondan ileri pozisyona geçmesi ile birlikte çocuklarınız, kültürel faaliyetler ile hobilerinizle daha çok ilgilenebileceksiniz. Aslan burcunda gerçekleşecek olan Dolunay iç dünyanızda sizi kısıtlanmış hissettirebilir. Kaderinize teslim olun.

TERAZİ

1 Şubat’ta Kova burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay aşk, çocuklarınız, kültür sanat etkinlikleri ile hobilerinize çevirecek. Merkür’ün 5 Şubat’ta ileri hareketine başlaması ile birlikte zihniniz gayrimenkullerinizle ilgili yatırım kararlarınız, yuvanız, evinizin içinde gerçekleştirmek istediğiniz tadilat ve değişiklik arzularınızla daha fazla meşgul olacak. Dolunay 16 Şubat’ta desteklemekte olduğunuz bazı gruplarla arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde fikir ayrılıkları yaşanabilir.

AKREP

Şubat ayının ilk gününde Kova burcunda karşılayacağınız Yeni Ay yaşadığınız ev, gayrimenkul, kökleriniz, ebeveynleriniz ile ilgili konuları başlatıcı etki gösterecektir. 5 Şubat’ta durağan pozisyondan ileri harekete geçecek olan Merkür dikkatinizi bir zamandır gündeminize alamadığınız kısa mesafeli seyahatleriniz, kardeşleriniz, komşularınız, yakın çevreniz, yakın gelecek için planlarınıza çevirecek. 16 Şubat’ta ki Dolunay kariyerinizde kendinizi daha fazla gösterebileceğiniz yollar yaratırken mevcut durumunuzla ilgili zorlanmalar yaşatabilir.

YAY

1 Şubat’ta Kova burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay kısa yakın çevreniz, kısa yolculuklarınız, kısa vadeli planlarınız, imzalı evrak işleriniz, aracınız ile ilgili gündemleri hayatınıza taşıyacak. Merkür 5 Şubat’ta durağan geçirdiği dönemin sona ermesi ile birlikte zihniniz parayı kazanma şekliniz ile maddi ve manevi değerleriniz ve sahip olduklarınız / olmak istediklerinizle meşgul olacak. Şubat Dolunay’ı üniversite, eğitim, hukuk konulu başlıklarınızı nihayete erdirebilir. Seyahatlerle ilgili yeni gündemler yaratabilir.

OĞLAK

Şubat ayının ilk gününde Kova burcunda gerçekleşecek Yeni Ay kendinize ait maddi ve manevi değerleriniz, sağ kol olarak düşündüğünüz kişiler, mesleki ve ticari yetenekleriniz, hırs ve isteklerinizle ilgili temaları ön plana çıkartıyor. Merkür 5 Şubat’tan itibaren başlayacak olan ileri hareketiyle birlikte düşüncelerinizi dışardan nasıl göründüğünüz, daha güçlü bir lider olmak üzere kendinizi nasıl pozisyonlamanız gerektiği konularında odaklayacak. 16 Şubat’ta yaşanacak Dolunay borç gelir dengenizi sağlamaya yönelik radikal çözümlerle gelebilir. Toplum önünde parlayabilirsiniz.

KOVA

Burcunuzda gerçekleşecek olan Yeni Ay rotanızı kendinizle ilgili konulara çevirecek. Kendi sağlığınız, nasıl göründüğünüz, dünyaya bakış açınızın konu olacağı başlangıçlar yapacaksınız. Cesaretli davranın. 5 Şubat’tan sonra Merkür’ün ileri hareketiyle birlikte zihniniz içinizde tutup söyleyemedikleriniz, bilinçaltınız, ruhsal sağlığınız ile meşgul olabilir. Aslan Dolunay’ı uzun soluklu ilişkiniz, ortaklarınızla ilgili konuları hızlandırmaya yönelik parlayacak.

BALIK

Şubat ayının Kova karakterli Yeni Ayı 12.evinizde doğuyor. Fiziksel ve ruhsal sağlık hattında ağırlayacaksınız. Kendinizi endişeli ve kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Ayrıca şartları kontrol edemeyeceğinizi fark ederek akışa teslim olmanız yerinde olur. İçinize dönün kendinize vakit ayırın. Merkür 5 Şubat’ta ileri hareketine hazırlanırken sizin için kariyerinizin getirileri ve üyesi olduğunuz dernek ve kulüplerle ilgili konular, bilgisayar dünyası, insanlara yaralı olma temalarından oluşan bir paketi zihninize bırakabilir. Şubat ayındaki dolunayın vurgusu fiziksel sağlığınız ve hizmet ettiğiniz alanlar olacak.

 

İ.D

AY AKADEMİ İLERİ SEVİYE ÖĞRENCİSİ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://www.ayastrolojiakademisi.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Bizi Takip Edin

error: Content is protected !!