ŞUBAT AYI BURÇ YORUMLARI

 

 

Wassily Kandinsky

 

Değerli Astroloji Dostları,
Yeni yılın ilk ayını geride bıraktık bile. Gözünüze Aralık ayının devamı gibi görünmüş olabilir. Ancak 21 Ocak’ta Kova burcunun 1 derecesinde deneyimlediğimiz yeni aydan sonra böyle hissetmediğinizi tamamen yeni bir sayfada olduğumuzu düşünüyoruz. Önemli başrol gezegenlerimiz geri hareketlerini de tamamladılar. Bakalım

Şubat ayında bizleri neler bekliyor?
İletişimimizi, anlama ve anlatma tarzımızı çok yakından etkileyen Merkür gökyüzü seyrine Oğlak özellikleriyle devam ediyor. Dolayısıyla bizler de somut ve rasyonel konulara odaklanmaya, duygusallaşmadan, kararlı davranmaya ve elbette katı ve eleştirel olmaya devam ediyoruz. 11 Şubat’tan itibaren Kova burcuna geçmesiyle birlikte düşündüklerimizi Uranüs hızıyla dilimize taşımaya başlayacak. Toplumu kucaklayan söylem ve davranışları destekleyeceğiz. Entelektüel tartışmalar ilgimizi çekecek. Kendimizi daha net ifade edebileceğiz hatta Kova’nın sabit bir burç olması nedeniyle biraz inat da edebileceğiz. Geleneksel kalıplara karşı isyankar olabileceğiz.
İnsanları ilgilendiren konulardan konuşmak isteyeceğiz ve tabi bunların başında astroloji olacak. Venüs Ocak ayının son günlerinde Balık burcuna geçmişti. Son derece rahat ettiği ve tüm iyi özelliklerini gösterdiği bu konumda 20 Şubat’a kadar kalacak. Bu dönemde sevgide karşılık aramayacağız. Birbirimize daha bir şefkatle yaklaşacağız. Sonrasında Koç burcuna geçişiyle birlikte ben-biz dengesinde tavrımız kendimizden yana olabilir.

Doğum haritamızdaki konumuna göre bizi yıldırım bir aşka da götürebilir, ilişkilerimizde silahlarımızı da kuşandırtabilir. Ama kesinlikle daha az sabırlı olabileceğiz. Tabi bir de düşünmeden para harcamaya eğilimli olacağız. Enerjimizi nasıl ortaya çıkarttığımızı açıklayan Mars ise ay boyunca İkizler burcunda ilerleyecek.
Sözlerimizi ve yazım şeklimizi sivrileştirmeye devam edecek.

4 Şubat’ı sakin geçirmeye çalışın. Olaylar kafanızda planladığınızdan daha farklı gelişebilir. Agresyon ve çatışmaları yönetmeniz menfaatinize olur.

5 Şubat’ta saat 21:27’de Aslan burcunun 16. Derecesinde bir dolunay meydana gelecek. Sabit burçları konuşuyor olmamız ve işin içine Uranüs etkisinin de girmesiyle önemli bir dolunay olduğunu söylememiz yerinde olacaktır. Çabuk tepkiler verebileceğiz. Aslan dendiğinde akla ilk gelenler sahne, yöneticiler, çocuklar, aşk hayatımız ve egomuzdur. Dolunay esnasında ufukta Başak burcunun yükseliyor olması sağlık konularına da dikkatimizi çekecektir. Yükselen burcunuza göre alacağınız etkileri yazının aşağısında bulabilirsiniz. Yine bugün ikili ilişkilerinizde sağduyulu olmamız önemli olacak. İlişki ve evliliklerde uzlaşma adına kendi payınıza düşeni yaptığınızdan emin olun.

10 Şubat’ta kendimizi pasif ve umutsuz hissedebiliriz. Doğru kararı vermek için içgüdülerinize güvenin ve yüzleşmek istediğiniz konuların en derinine inmeye hazır olun. Buna cesaretiniz yoksa herhangi bir aksiyon almayın. Yüzeysel yaklaştığınız her şey başınızı daha çok ağrıtabilir.

13 Şubat’ta duygularımız ayrı düşüncelerimiz ayrı yere çekiştirilebilir. Dengemizi biraz bozulmuş
hissedebiliriz. İki gün kendinize izin verin.

16 Şubat’ta hayatı daha bir ciddiye alacağız. Otorite figürleriyle babamızla, patronumuzla olan iletişimimizde kaygılı olabiliriz. Yavaşlayacağız. Biz yavaşladıkça zamanın hızlandığı hissine kapılabiliriz. Sağlığımızla ilgili şikayetlerimiz varsa bilhassa kalp ile ilgili konularda daha hassas olmamız gerekecek.

20 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçecek. Sezgilerimiz yükselecek. Vicdanımızı daha çok dinleyeceğiz. Şefkat ve merhamet temaları ön plana çıkacak. Aynı gün saat 10:06’da Balık burcunun1. Derecesinde bir yeni ay yaşamımıza dahil olacak. Fedakar davranabileceğimiz başlangıçlar yaparken, kendimizi ihmal etmememizi hatırlatacak.

21 Şubat zihinsel açıdan hayli üretken olduğumuz bir gün olacak. Fakat konfor alanımızdan çıkmak konusunda isteksiz olabiliriz. Bilmelisiniz ki harekete geçmeye hazırsanız gökyüzü de destek verecek.

22 Şubat’ta orijinal düşüncelerimizi harekete geçirebilmek konusunda gökyüzü bize yardımcı olacak. Jüpiter yolculuğuna Koç burcunda devam ediyor. Karar verip, eyleme geçtiğiniz her şey için olumluetki vermeye devam ediyor. Dünyasal hırslar denizi yerine, mistik spritüel denizlerde yüzmekten hoşlanan, hoşgörüsü yüksek Balık’lar… Neptün’ün serin sularında bir oraya bir buraya süzülürken, çileden çıktığınızda sadece kuyruğunuzu çırparak taşkın bir sel yaratabileceğinizi biliyoruz. Dökemediğiniz gözyaşlarınızı yüzünüze gülümseme olarak yerleştirdiğinizin de farkındayız. Pozitif bakış açınıza evrenselin de eşlik edeceği çok sağlıklı, çok mutlu bir güneş döngüsü olsun.

Yükselen Koç’lar,
5 Şubat’ta yaşayacağımız Aslan dolunayında yaşamınızda bulunan ya da hayatınıza almayı planladığınız kişinin sosyal çevrenize uygun olmayacağını fark edebilirsiniz. Arkadaş çevreniz ile partnerinizin arasında kalabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili kararlarınızda ve yatırımlarla ilgili kararlarınızı sakinlikle alın. 20 Şubat’ta Balık teması ile bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay sizin yeni girişimlere başlamadan, sonraki dönemler için hazırlanmanız gerekiyor. Şartları kontrol edemeyebilirsiniz. Dua ve meditasyon gibi şifa çalışmalarından yararlanabilirsiniz.

Yükselen Boğa’lar,
5 Şubat’ta Aslan burcunda bir dolunay meydana gelecek. Siz etkiyi aileniz, yuvanız başlığından alacaksınız. Ailenizde yuvanızda kontrolü elinizde tutan tavırlarınızdan ve egonuzdan vazgeçmeyi bilmeli ve aile ilişkilerinizle kariyeriniz arasında bir denge kurabilmelisiniz. 20 Şubat’ta meydana gelecek olan Balık yeni ayı sosyal ortamlarınızı geliştirmek, kendi işinizden kazandığınız kazançları yükseltmek üzere doğacaktır.

Yükselen İkizler,
5 Şubat’ta Aslan görkemiyle hayatımıza bir dolunay dahil olacak. Kısa vadeli ve uzun vadeli planlarınızın yerini değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Egonuzu yakın çevrenizin, kardeşlerinizin, komşularınızın üzerinde göstermek isteyebilirsiniz. Bu başlıklarla ilgili bazı kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. 20 Şubat’ta Balık burcunda meydana gelecek olan yeni ay etkisini kariyerinizde hissedeceksiniz. Bu yeni ay ile birlikte kariyerinizde biraz daha kendinize odaklı tutum ve davranışlar benimseyebilirsiniz.

Yükselen Yengeç’ler,
5 Şubat’ta bir Aslan dolunayı yaşayacağız. Sizin maddi ve manevi değerler evinize etki edecek. Kendi kazançlarınız ortak kazançlarınız arasında bir denge oluşturmak durumunda kalabilirsiniz. Diğer taraftan bu başlıklarla ilgili aşina olduğunuz konfor alanı ile, değişim dönüşüm arasındaki dengeyi de kurmanız gerekecek
Şubat ayının yeni ayı 20 Şubat’ta Balık burcunda meydana gelecek. Yurtdışı projelerinizi, uzun vadeli planlarınızı uygulamaya koymak üzere on beş gün süre ile olumlu etki altında olacaksınız.

Yükselen Aslan’lar,
5 Şubat’ta burcunuzda ağırlayacağınız dolunay etkisini kişisel alanınızdan alacaksınız. Sağlığınıza ve fiziksel görünümünüze dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz. Olaylarla ilgili kendinizi haklı görebilirsiniz, partneriniz ya da ortaklarınızın farklı fikirleri olabilir. Biz uzlaşma yapabilmelisiniz. 20 Şubat’ta Balık burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Dikkatinizi ortak kazançlarınız, miras, nafaka, sigorta, tazminat konulu başlıklara çevirecek. Bir borcu kapatabilirsiniz. Beklediğiniz bir tazminat gelebilir.

Yükselen Başak’lar,
5 Şubat’ta Aslan burcunda ağırlayacağımız dolunayda eliniz kolunuz bağlanmış hissedebilirsiniz. Olayları kontrol edemediğiniz hissine kapanabilirsiniz. Gökyüzü yavaşlamanızı istiyor. Egonuzu bir kenara bırakarak olayları akışına bırakın. Ani kararlardan ve tartışmalardan kaçının. 20 Şubat’ta Balık burcunda meydana gelecek olan yeni ay ile yeni bir sözleşme imzalayabilir. Uzun soluklu ilişkinize ciddiyet kazandırmak isteyebilirsiniz.

Yükselen Terazi’ler,
5 Şubat’ta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız. Arkadaş çevreniz ve sosyal gruplarınızda söz sahibi olma isteğinizi kontrol altına alarak, bazı zamanlarda sahneyi başkalarına bırakmalı ve siz izleyici koltuğundaki yerinizi almalısınız. 20 Şubat’ta Balık teması ile yaşayacağımız yeni ay ile birlikte rutin hayatınızda sadeleşmeler yapmak, ofis hayatınızı düzene sokmak ve sağlığınızla ilgili tedbirleri almak hususunda olumlu etki altında olacaksınız.

Yükselen Akrep’ler,
5 Şubat’ta Aslan burcunda meydana gelecek olan dolunay kariyer evinizi hareketlendirecek. “Ben bilirim” tavırlarınızı bu dönemde azaltmaya çalışın. Birlikte çalıştığınız insanların duruşlarıyla, kendi gerçeklikleriniz arasında bir denge kurmaya çalışın. 20 Şubat’ta Balık burcunda meydana gelecek olan yeni ay aşk hayatınız, hobileriniz ve yatırımlarınızla ilgili başlıklarda olumlu etki yaratmaya hazırlanıyor.

Yükselen Yay’lar,

5 Şubat’ta Aslan vurgusuyla hayatımıza dahil olmaya hazırlanan dolunay, yükseköğretiminiz, uzak çevreniz, uzun vadeli planlarınız, uzak diyarlara seyahatlerinizi, inançlarınızı etkileyecek, bazı sonlanmalar yaşatabilecektir.
20 Şubat’ta doğmaya hazırlanan Balık temasındaki yeni ay, aile büyüklerinizle iletişiminizi kuvvetlendirecek, evinizde yapmak istediğiniz tadilat, tamirat onarım gibi heveslerinizi destekleyecektir. Yer değiştirme konularınız da gündeme gelebilir.

Yükselen Oğlak’lar
5 Şubat’ta Aslan burcunda ağırlayacağımız dolunay etkisini krizler, tazminat, nafaka, borç alacak dengeniz ile ilgili konularda hissedeceksiniz. Bu konularda sonuca giderken gerilimli hadiseler yaşanabilir. 20 Şubat’ta Balık burcu temalarıyla hayatımıza girmeye hazırlanan yeni ay kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile iletişiminizi kuvvetlendirirken, yakın mesafeli yerlere seyahatlerinizle ilgili olarak da sizi destekleyecek.

Yükselen Kova’lar
5 Şubat’ta Aslan burcunda meydana gelecek olan dolunay etkisini evliliğiniz, ortaklıklarınızla ilişkileriniz, imzaladığınız evrak ve dokümanlar konularında hissedeceksiniz. Her iki başlıkla ilgili sorunlu hadiseler varsa bu dolunay bu gerilimleri önce yükseltecek sonra çözecektir. 20 Şubat’ta Balık burcunda meydana gelecek olan yeni ay parayı kazanma şekillerinizi yeniden yapılandıracak. Yatırımlarınız, almak istediğiniz bazı değerlerle ilgili olumlu etki altındasınız.

Yükselen Balık’lar
5 Şubat’ta Aslan burcu vurgusuyla ışıldayacak olan dolunay etkisini rutin hayatınız, ofis yaşantınız ve bilhassa sağlık konularında hissedeceksiniz. Birlikte çalıştığınız insanları kontrol etme isteğiniz gerilimler yaratabilir.
20 Şubat’ta kendi burcunuzda ağırlayacağınız yeni ay kendinizde hoşlanmadığınız her şeyi değiştirmek için sizi destekliyor. Bu fiziksel görünümünüzle de ilgili olabilir, dış dünyayı algılama şeklinizle de. Siz yeter ki karar verin, sonrası kızgın kumlardan serin sulara…

 

Ay Astroloji Akademisi 

 

 

Yeni Astrokartografi Master Class eğitim için  →  https://www.ayastrolojiakademisi.com/astrokartografi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://www.ayastrolojiakademisi.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Bizi Takip Edin

error: Content is protected !!