2023 YILLIK BURÇ YORUMU

2023 YILLIK YORUM

YÜKSELEN KOÇLAR: Güneş 10 evde, kariyerinizde parlayacağınız bir dönemdesiniz. Yeni ayında bu konumda gerçekleşiyor olması kariyer konusunda yeni fırsatların ve başlangıçların gerçekleşeceğini söylemekte. Ay ikinci evinizde olup kazanç ve öz değer konusunda kariyerinizdeki güçlü kişilerden destek alacaksınız. Asc yöneticisi mars üçüncü evde, trafikte hızlı araç kullanmamız konusunda bizi uyarmakta.

YÜKSELEN BOĞALAR: Ayınız birinci evden geçerken kilo almamaya, beslenme alışkanlıklarınızı değiştirmemeye dikkat etmelisiniz, yurt dışı ve üniversite konuları gündemde olacaktır, yeni ayın dokuzuncu evinizde gerçekleşiyor olması yeni kariyerinizle ilgili yeni bir eğitime veya daha önceden planını yaptığınız bir gezinin tekrardan gündeme geleceğini göstermekte. Asc yöneticisinin pluto ile tam kavuşumunun tepe noktada olması size kariyer ve iş konularında sizin güçlü insanlarla birlikte olacağınızı göstermekte.

YÜKSELEN İKİZLER: Gündeminiz eşinizin parasal kaynakları veya ortak giderleriniz için alacak borç konuları olacaktır. Bilinç altınızda kendinizi güvende hissetmek istediğinizden dolayı bu konulardan dolayı kriz yaşama durumları olabilir.  Yeni ayda burada gerçekleştiğinden ihtiyacınız olan kredinin çekilebilmesi için yeni fırsatlar gündeme getirecektir.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Ay 11. Evinizde, Hedeflerinizi ve ideallerinizi gerçekleştirmek için güçlü zengin konum sahibi ortaklıklar içine girebilirsiniz. Evli değilseniz yeni bir ilişkinin başlayacağını burada gerçekleşecek olan yeni ay bize işaret etmekte, güneşiniz 7. Evde ilişkilerde ve ortaklıklarda kendinizi göstermek, daha sosyal ortamlarda bulunmak isteyeceksiniz.

YÜKSELEN ASLANLAR: Ay onuncu evde, ihtiyaçlarınız yeme içme, hayattan zevk alma ve kariyerinizde kalıcılığı korumak üzerine olduğu, bunları gerçekleştirmek için Güneşinizin 6. Evden destek verdiği ve çalışma hayatında sorumluluklarınızın artarak daha görünür olduğunu söyleyebiliriz. Bu yoğun günlük iş temposu güneş mars arasındaki 150lilik açısı sebebi ile romatizmal ve kemik ağrıları ile ilgili sağlık sorunlarınız gündeme taşıyabilir. Yeni ayın burada gerçekleşiyor olması size ortaklı işlerle ilgili yeni konular gündeme getirebilir. Mevcut bir hastalık varsa yeni tedavi konuları gündeme gelebilir.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Ay dokuzuncu evde, yeni yerler gezip görmek keşfetmek isteyebilirsiniz, güneş 5. Evden çocuklarınızla ilgili konularda sorumluluklarınızın artacağı bir dönemi vurgulamakta, onların eğitim hayatı ile maddi konular gündemde olabilir. Kendi yeteneklerinizle ilgili konularda kararlı ve somut adımlar atıp hedeflerinizden sizi koparacak arkadaş çevresinden uzak durmakta fayda olacaktır. yeni ayla birlikte yeni yeteneklerinizi keşfedebilir bunu günlük hayatınızda uygulamaya başlayabilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİLER: Güneş 4. Evde Ev ve aile konularınız gündemde olacaktır. Eski konular gündeme gelebilir, borç alacak ve kazanç konuları ile ilgili gizli kalmış konular tekrar gündeme gelebilir.  Ay 8. Evde, maddi kaynaklı gerçekleşecek krizleri çözmek isteyeceksiniz. Belki miras konuları gündemde olabilir. Yeni ayın 4. Evde gerçekleşiyor olması aile içinde yeni konuların gündemde olacağını göstermekte.

YÜKSELEN AKREPLER: Ay 7. Evde; ilişkilerde ani değişimlerin olabileceği, güven ihtiyacının Ve istikrarının istendiği bir dönem , güneş 3. Evde kardeşlerle ilgili konularda kişi kendini gösterecektir. aileyi ilgilendiren konular söz konusu olduğunda daha kararlı kesin ve otoriter bir iletişimin olacağı söylenebilir. Yeni ayın burada gerçekleşmesi, kişi yazmak veya yeni bir eğitime başlamak isteyebilir. Asc yöneticiniz mars 8. Evde, parasal konularda işlem yaparken ilkriz yaşamamak için ani ve düşünmeden imzalar atmamaız konusunda bizi uyarmakta.

YÜKSELEN YAYLAR: Yeni ay ikinci evinizde gerçekleşecek bu size yeni kazanç kapıları açacaktır. Güneş ikinci evde, kazançlarınızla gündemde olup görünüz olacağınız bir zaman, Ay 6. Evden günlük rutinlerinizde daha konfora düşkün ve zaman zaman tembelliğe çekileceğinizi biz söylemekte. İş hayatınızdaki istikrarlı çalışma kazancınızı da destekleyecektir. Asc yöneticiniz 5. Evde spor, eğlence hayatında daha aktif ve cesaretli davranacağınızı işaret etmekte. Borsa ve riskli yatırımlarda aniden kararlar alırken dikkat etmekte fayda olacaktır.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Güneş asc de, bulunduğunuz ortamda otorite olacağınız, ışığınızın parlayacağı, yapmak istediklerinizi hayata hızlı bir şekilde geçirebileceğiniz bir yıla giriyorsunuz..6. evdeki Retro mars ile güneşin 150 lik açısı çalışma arkadaşlarınızla ani gelişebilecek tartışmaların olabileceğini göstermekte, sakin kalınmakta fayda var. Bir diğer bu açının  getirisi, sağlık evinizden geçtiği için Mars akciğerlerinizle ilgili sorun veya el kemiklerinizle ilgili sağlık sorunları yaşayabilirsiniz ani hareketler yapmamaya dikkat edin. Ay beşinci evinizde boğada çocuklarınızla ilgili beslenme ve güvenlik sorunları gündeme gelebilir, borsada çalışıyorsanız para ile ilgili güvenlik ihtiyacınızın olacağı ama Venüz Pluto partil kavuşumundan para kaybetmemek için riskli yatırımlara fevri davranarak girmemeniz önerilir. yükselen yöneticisi satürn ikinci evden kazançlarınız konusunda sizi zorlamaya devam edecek bir süre daha. Asc de bir yeniay gerçekleşmekte buda, insiyatif kullanacağınız cesaretli kararlar vereceğiniz iş ve kariyer konusunda gelişmelerin yaşanacağını söylemekte.

YÜKSELEN KOVALAR: Güneş 12. Evde, iç dünyanıza çekileceğiniz daha yalnız kalmak isteyeceğiniz, kafanızın içinin karışık olduğu bir dönem. eşiniz ve çocuklarınızla ilgili sorumlulukları kendi içinizde çözmek isteyecesiniz. Ay 4. Evden ev aile konularını gündeme taşımakta. Satürn birinci evinizden geçerken kendinizi göstermekte zorlanabilir, sorumluluklarınız artabilir kilo verebilirsiniz. Kariyer ve ev konularında sorunlar yaşayabilir kayıplara uğrayabilirsiniz. Yeni ay 12. Evde gerçekleşecek bu size gerçekleri daha somut bir şekilde görmenizi sağlayacaktır. Bilinçaltınızda kariyeriniz ile ilgili daha net kararlar almanız için yeni fikirler getirecektir.

YÜKSELEN BALIKLAR: güneş 11. Evde sosyal gruplarınız içinde kendinizi göstereceğiniz, sorumluluklarınızın arttığı, konumuzun sağlamlaştığı, iletişimin ve kısa seyahatlerin yoğun olduğu bir dönem olacağı gibi kardeşlerinizle daha çok beraber olma ihtiyacı da isteyebilirsiniz. Hedefleriniz ile ilgili konuları hayata geçirmek ve yeni başlangıçlar yapmak için yeni ay size fırsat verecektir. Yükselen yöneticisi ikinci evden geçerken size para kazanacağınız konuları çok hızlı ve aktif bir şekilde getirecektir.

 

AY AKADEMİ İLERİ SEVİYE ÖĞRENCİSİ 

DERYA SARI 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://www.ayastrolojiakademisi.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Bizi Takip Edin

error: Content is protected !!