EKİM AYI BURÇ YORUMLARI

Figure of Isis-Serget as Scorpion
SCORPİON  663-346 BCE (Late Period), The Walters Art Museum.

Değerli Astroloji Dostları,

Balık burcundaki dolunay etkisinin üzerine Merkür retro artçılını yaşayıp, bir de üzerine Mars Venüs arasındaki olumsuz açıdan çıkıp ayakta kalabilenler olarak gelin sarılalım. Yıkamayan her şey kuvvetlendirir deyip haydi Ekim ayına göz atalım.

26 Eylül’de Terazi burcunun ana teması dengede kalma, dengede tutma vurgusuyla gerçekleşen yeni ay tesiriyle Ekim ayına başlıyoruz. Yeni başlangıçlar, radikal sonlanmalar yaşayabilirsiniz, cesur olun.

Gökyüzü sahnesinin önemli oyuncuları Merkür, Satürn ve Pluton her ne kadar düz harekete geçecek olsalar da Neptün, Jüpiter, Uranüs hala retro konumdalar. Neptün retrosu içe dönüşe davetini tekrarlıyor. Jüpiter retrosu ile inanç ve düşünce kalıplarımızın üzerinde çalışmaya devam ediyor. Uranüs retrosu ile bilinçaltımızın derinliklerine ittirdiğimiz, düşünmekten dahi korktuğumuz şeylerle yüzleşmemizi ısrarla istiyor.

Venüs yöneticisi olduğu Terazi burcundaki konumuyla, ilişkilerimize ahenk güzellik getirirken, orta yolu bulmaya çalışırken kendimizden çok fazla tavizde bulunmamıza da neden olabilecektir.

1 Ekim’de kısıtlayıcı ve sorumluluk dağıtan gezegen Satürn ile gökyüzünün asi çocuğu Uranüs’ün zor bir açısı var. Mevcut durum ve geleceğe yönelik beklentileriniz arasında sıkışabilirsiniz. Kaos ve değişim kaçınılmaz ancak bu zor şartlarda yeniye ve geleceğe odaklanmamız gerekecek. 3 Ekim’de Merkür bayıldığı bir yerleşim olan Başak burcunda alışılagelmiş hareketine geri dönecek. Gezegenin bu burçta hem yönetici hem de yücelimde olduğunu göz önüne alırsak düşünce tarzlarımıza bir titizlik, bir düzen, bir sıralama gelmesi enteresan olmayacaktır. Retro dönemdesavrulan düşüncelerimiz derli toplu hale gelecektir. Gölgeli günleri de dikkate alırsak önemli kararlarınızı 18 Ekim’den sonrasına bırakmakta fayda var.

7 Ekim’de kendinizi gergin ve öfkeli hissedebilirsiniz. Zihninizin gücünün bilincinde olun.Olumsuzluklara takılmayın olumsuz şeyleri aklınızdan geçirmeyin. Gevşemek, dua ve meditasyon yapmak daha iyi hissettirebilir.

9 Ekim’de saat 20:54’te Koç burcunda bir dolunay yaşayacağız. Etki aldığımız evlerdeki konuların üzerine kararlılıkla coşkuyla yaklaşacağız. Bunu yaparken Koç burcunun gölge yanları agresiflik ve egodan uzak durmak yararlı olacaktır. Aklımızda tutalım: Şuursuz hareketleri tolere edecek günlerde değiliz.

10 Ekim’de Zodyağın en yavaş hareket eden gezegeni Pluton geri hareketini tamamlayarak Oğlak ciddiyeti hedef odaklılığı ve duygusallıktan uzak tavrı ile etkilediği evlerimizde yolculuğuna devam edecek.

11 Ekim’de Merkür Terazi burcuna geçiş yapacak ve dilimizde hep ilişkimiz, ortaklıklarımız ve kim olduğunu bildiğimiz düşmanlarımız olacak. Bu konularla ilgili dengeli olmak isteyeceğiz.

23 Ekim’de Güneş ve Venüs Terazi burcunda tam kavuşumda olacaklar. Hayatınızda önemli başlangıçlar yapmak için uygun kabul edilebilir. Günün ilerleyen saatlerinde Güneş Akrep’te parlamaya devam edecektir. Bu konum kuşkucu, sahiplenici, taşkın duygularla hareket ederek, yıkıcı olabilmekle birlikte, konsantrasyonumuzu arttırır, bizi derinleştirir ve aynı zamanda korkularımızla da yüzleştirecektir. Aynı gün Akrep burcu Venüs gezegenini de ağırlamaya başlayacak. Venüs’ün yumuşak başlı ve sevgi dolu doğası kuşkucu ve takıntılı Akrep burcunda rahat
edemez. İlişkilerde cinselliğin ön plana geldiğini görebilirsiniz. Mevcut ilişkinizi sorgulatır, dönüşmeye zorlar, bu dönüşüm sonunda ilişkileriniz daha derin bir ilişki haline gelebileceği gibi, dönüşemediğiniz koşulda da ilişkinizi tamamen kökünden de kopartabilir.

24 Ekim’de sabah saatlerinde karmanın efendisi Satürn geri hareketini tamamlayacak ve kendi yönetimindeki Kova burcunda standart hareketine geri dönecek. Eşitlik duygusu her tarafı saracak. Sosyal haklar ve özgürlükler daha çok sorgulanacaktır.

25 Ekim’de saat 11:55’te Akrep burcunda bir yeni ay görünümlü bir Güneş Tutulması yaşayacağız. Gökyüzünün en önemli hareketlerinden biri olan tutulmaların etki süresi 6 aya kadar sürebilir. Bu tutulma anında ufukta Yay burcunun yükseliyor olması, aşırı ve abartılı bir takım gelişmeler yaşanabileceğini gösterebilir. İletişimde kullandığımız kelimeler ve tonlamalar karşı tarafa kavga ediyormuşuz hissini verebilir. Venüs Güneş ile çok yakın bir pozisyonda ve rahat etmediği Akrep burcunda olduğu için bu yerleşimi ile bu hem kuvvetli hem olumsuz etkiyi dağıtmaya yeterli olmayacaktır. Dünya genelinde kadınlarınla ilgili bazı olumsuz gelişmeler yaşanabilir. Bu ayın en önemli hareketlerinden biri de Mars’ın ayın son günlerinde Mars’ın durağan konuma geçecek olmasıdır. Ayın son günlerinde kendinizi enerjiniz düşük, bitkin hissetmeniz mümkündür. Her aklımıza geleni konuşmamamız aklımıza geldiği gibi davranmamamız zayıflayan bu enerjiyi yönetmeye yönelik bir önlem olabilir. Pire için yorganı kül etmekten çekinmeyen Akrep’ler! Kendisinin ne olup, ne olmadığını bu kadar iyi bilen başka bir burç yoktur herhalde. Ya hayranlarınızı, ya düşmanlarınızı kendinize çekmenize iyi yönden bakacak olursak asla yalnız kalmayacaksınız. Zaten dostlarınızın sizin için ne kadar kıymetli olduğunu da iyi biliriz. Yeni Güneş döngünüz güzelliklerle geçsin…

 

Yükselen Koç’lar,
26 Eylül’deki yeni ay evliliğiniz, uzun süreli ilişkiniz, açık düşmanlarınız, rakipleriniz ve ortaklıklarınızla ilgili konularda dengeyi kurmanıza neden olacak gündemlerle sizi Ekim ayına taşımıştı. 9 Ekim tarihinde Koç burcunda meydana gelecek olan dolunay dikkatinizi kendi düşüncelerinize, sağlığınıza, bedeninize, sizi siz yapan özelliklerinize çevirmek üzere doğuyor. Sizin olana sahip çıkın ve onu kararlılıkla koruyun. 25 Ekim’de Akrep burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması, nafaka, sigorta, eşinizin akrabaları ve kriz başlıklarında doğru ile yanlışı, faydalı ile faydasızı ayrıştırmak konusunda muazzam bir konsantrasyon verecek.

Yükselen Boğa’lar,
26 Eylül’de meydana gelen yeni ay rutin süreçleriniz, ofis yaşantınız, fiziksel sağlığınızla ilgili maddelerle Ekim ayına başlıyorsunuz. 9 Ekim’de hayatlarımıza doğacak olan ve Koç özelliklerini kullanmamız isteyen dolunayın etkisini karmik evinizde hissedeceksiniz. Olayları kontrol etmeniz, yönetmeniz imkansız hale gelebilir. Ciddi
şekilde hırpalanabilirsiniz. Sizden istenen sakinlikle ancak kararlılıkla halihazırda zaten karmakarışık olan süreçlerinizi yönetmenizdir. Akrep konsantrasyonu ve zekası ile 25 Ekim’de gerçekleşecek olan Güneş tutulması doğrudan evliliğiniz, uzun soluklu ilişkileriniz ve açık düşmanlarınız ile ilgili konularınızı mükemmel şekilde
sonuca erdirecektir.

Yükselen İkizler,
26 Eylül’de Terazi burcunda gerçekleşen yeni ay flörtünüz, hobileriniz, çocuklarınız ile ilgili denge kurmanız gereken olayları deneyimletmeye hazırdı. Bu etki ile Ekim ayına başlıyorsunuz. 9 Ekim’de Koç burcunda bir dolunay yaşanacak. Arkadaşlıklarınız, sosyal gruplarınız, kendi işinizden ettiğiniz gelirleriniz ile ilgili konulara kararlılıkla yaklaşmanız gerekecek. 25 Ekim’de Akrep teması ile hayatlarımızı etkilemeye hazırlanan Güneş tutulmasının size ayırdığı başlıklar iş ve ofis hayatınız, rutin süreçleriniz ve evcil hayvanlarınız ile ilgili sorularınız cevap bularak, sonuca gidecektir.

Yükselen Yengeç’ler,
26 Eylül’de meydana gelen Terazi yeni ayı ile aileniz yuvanız içinde dengeyi kurmaya yönelik bazı olayları on beş gün süre ile deneyimleyeceksiniz. 9 Ekim’deki Koç dolunayı etkisini kariyer evinizde hissedeceksiniz. Çalışma hayatınız, işiniz, otorite figürleri ile ilgili başlıklarınıza kararlılıkla fakat sükunetle yaklaşmanız faydalı olacaktır.
Akrep konsantrasyonu ile 25 Ekim’de hayatlarımızı etkilemeye hazırlanan Güneş tutulması aşk hayatınız, çocuklarınız ve hobilerinize dikkatinizi çekerek bu alanlardaki sıkıntılarınızı şifalandıracaktır.

Yükselen Aslan’lar,
26 Eylül’de meydana gelecek Terazi yeni ayı ile birlikte on beş gün süre ile yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınız arasında denge kurmaya yönelik olaylar yaşayabilirsiniz. Ekim ayının 9’unda Koç teması ile yaşayacağınız dolunay ile uzun vadeli planlarınız, yurtdışı seyahatleriniz, inanç sistemlerinizin üzerinde değişikliklere gitmeniz gerekecektir. 25 Ekim’de hayatımızı etkilemeye hazırlanan Güneş tutulması aile, aileniz, yuvanız, aile büyükleriniz ile ilgili başlıklarınız gündeminize yerleşecek.

Yükselen Başak’lar,
Terazi burcu teması ile 26 Eylül’de meydana gelen olan yeni ay on beş gün süre ile kazançlarınız üzerinde etki yaratacak. 9 Ekim’de Koç burcunda meydana gelecek olan dolunay etkisini eşinizle ortaklarınızla kazançlarınız,
nafaka, kredi, miras, sigorta, gelir gider dengeniz ile ilgili başlıklardan alacaksınız. 25 Ekim’de meydana gelecek olan Güneş tutulması dikkatinize yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınızla ilgili gündemlere çevirecek. Sizin çözemediğiniz başlıkları gökyüzü çözmenize yardımcı olacaktır.

Yükselen Terazi’ler,
26 Eylül’de burcunuzda ağırladığınız yeni ay etkisini ilişkiler aksınızı on beş gün süre ile hareketlendirecek. Bir yandan kendi düşüncelerinizi ortaya koyarken diğer yandan partnerinizin duygu ve düşüncelerini de anlayabileceğiniz olaylar yaşanabilir ve ilişkiniz farklı bir boyuta geçebilir. Ekim dolunayını ayın 9’unda Koç burcunda karşılıyoruz. Sizin için etki altında olacak başlıklar şunlardır: Hayatınızda uzun zamandır bulunan partneriniz, eşiniz, rakipleriniz ya da kim olduğunu bildiğiniz düşmanlarınız ile kendinizden geçer şekilde mücadele halindeyseniz, bu durumu Koç kararlılığı ve cesareti ile nihayetlendirmenin zamanı gelmiştir. 25 Ekim’de Akrep burcunda bir Güneş tutulmasına hazırlanıyoruz. Sizin sınavlarınız kazançlarınız, kendinize verdiğiniz değer ile ilgili olacak. Bu konularda karar almakta, sonuca gitmekte zorlanıyorsanız, gökyüzü sizi bu noktada destekleyecektir.

Yükselen Akrep’ler,
Terazi burcunda 26 Eylül’de meydana gelecek yeni ayın etkisini karmik evinizden aldınız. Muhtemelen enerjiniz tükenmiş gibi hissediyor olabilirsiniz. Yeni başlangıçlar ve fırsatlar için gökyüzü on beş gün süre ile beklemenizi tavsiye ediyor. Herhangi bir girişimde bulunmadan kendi içinize dönerek şifa çalışmaları yapabilirsiniz. 9 Ekim’de Koç vurgusuyla yaşayacağımız dolunay etkilerini rutin süreçleriniz, ofis yaşantınız, sağlığınız üzerinde hissedeceksiniz. Yıprandığınızı düşündüğünüz bu alandaki sorunların üzerine cesaret ve kararlılıkla ilerlemeniz gerekebilir. 25 Ekim’de burcunuzda ağırlayacağınız yeni ay olarak görünen fakat gerçekte parçalı bir Güneş tutulması olan bu önemli gökyüzü hareketi fiziksel imajınız, düşünceleriniz, dünyayı algılama şekliniz üzerinde tesir yaratmaya hazırlanıyor. Önemli kararlar almak durumunda kalacağınızı söyleyebiliriz.

Yükselen Yay’lar
Eylül ayının 26’sında yaşadığımız yeni ay arkadaşlarınız ve sosyal gruplarınızın üzerine doğdu. Arkadaşlarınız arasında kendinizi arabulucu pozisyonunda bulabilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Etkiyi on beş gün boyunca hissedeceksiniz. 9 Ekim’de Koç burcunda meydana gelecek olan dolunay çocuklarınız, flörtünüz ve kendinize vakit ayıramamaktan dolayı ne kadar yıprandığınıza dikkatinizi çekmek üzere doğuyor. Bu konuların
üzerine öfkelenmeden fakat kararlılıkla ilerlemenizi bekliyor. Yeni ay görünümlü Güneş tutulmasını 25 Ekim’de karmik evinizde hissedeceksiniz. Korkularınızla yüzleşecek, bilinçaltınızla belki yeniden tanışacak ve adeta yeni baştan doğacaksınız. Şartları yönetemeyeceksiniz fakat bazı sonlanmalar da isteğinize bağlı olmayacaktır. Şartlarınızı zorlamadan kendi içinize dönerek şifa çalışmaları yapabilirsiniz.

Yükselen Oğlak’lar
26 Eylül tarihinde yaşadığımız olan yeni ay kariyeriniz ile ilgili yeni fırsatları ayağınıza getirmek üzere hazırlanıyordu. Bu etkilerle Ekim ayına başlıyorsunuz. Koç burcu teması ile 9 Ekim’de meydana gelecek olan dolunay aileniz, yuvanız, aile büyükleriniz, kökleriniz ile ilgili konularda kendinizi aşırı yıprattığınızı hissettirebilir. Sakinliğinizi koruyarak, ancak cesaret ve gözü peklikle bu konuları çözümleyebilmenizi diliyoruz. 25 Ekim’de Akrep burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması sosyal çevreniz, arkadaşlık ilişkileriniz, üyesi olduğunuz gruplar, kişisel işlerinizden kazandığınız gelirlerinizi etkileyecek. Krizleri nasıl yöneteceğiniz konusunda farkındalığınız artabilir.

Yükselen Kova’lar
26 Eylül’de Terazi temalarıyla hayatımıza giren yeni ay inanç sistemleriniz, uzun vadeli planlarınız ve ülkeler arası seyahatlerinize dikkatinizi çevirecek. 9 Ekim’de Koç burcunda yaşayacağımız dolunay ile yakın çevreniz, kısa vadeli planlarınız, kardeşleriniz ve komşularınız ile ilgili yıpranmanız mercek altındadır. Destek verdiğiniz kadar
desteklendiğinizi hissedememiş olabilirsiniz. Konuların üzerine koç cesareti ile (fakat asla öfkesi ile
değil) yaklaşmanız beklenmektedir. 25 Ekim’de Akrep burcunda yaşayacağımız Güneş tutulması doğrudan kariyerinizi ve meslek alanınızı etkileyecek. Size destek olanları ve ayağınıza dolananları daha net fark edeceksiniz.

Yükselen Balık’lar
26 Eylül’de dengeyi bulma teması ile gerçekleşen yeni ay miras, nafaka, sigorta, eşinizin akrabaları ve kriz başlıklarıyla yolunuzu aydınlatacak. 9 Ekim’de Koç burcu özelliklerini kullanmamızı isteyen bir dolunay karşılayacaksınız. Kişisel kazançlarınız, sağ kol olarak düşündüğünüz kişiler, maddi ve manevi değerleriniz etki altındadır. Emeklerinizin karşılığını alamadığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Ancak kararlı ve sakin yaklaşarak bu
konuları çözümleyebilmeniz mümkündür. 25 Ekim’de Akrep burcunda karşılayacağımız Güneş tutulması inanç sistemleriniz, uzun vadeli planlarınız ve ülkeler arası seyahatleriniz ile hukuk alanlarınızda gerçekleşecek. Buradaki başlıklara konsantre olacaksınız.

 

AY ASTROLOJİ AKADEMİSİ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://www.ayastrolojiakademisi.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Bizi Takip Edin

error: Content is protected !!