Yükselen Burç Nedir?

post_22

Yükselen Burç, Dünya Gezegeninde doğduğumuz anda doğu ufkunda yükselen burçtur. Ezoterik bir kavramda, dünyevi bir forma girmeden önce ruhlarımızın var olduğu alanı geride bırakırken, bu dünyaya girmeye karar verdiğimiz astrolojik portal diyebiliriz.

Yükselen burç fiziksel bedenlerimizin boyutunu ve şeklini etkilediği için sadece fiziksel özelliklerimizi detaylandırmakla kalmaz, aynı zamanda bize gerçekte kim olduğumuza dair çok derin bir fikir verir. İçsel ruhumuz, içsel ruhsal doğamız, yükselen burcumuz aracılığıyla ortaya çıkar. Yükselen burcumuz hakkında bilgi sahibi olmak kendimizi ve seçtiğimiz yaşam yolunu daha iyi anlamamıza yardımcı olacaktır.

Yükselen Burçlar iki saatlik aralıklarla değişir ve ruhunuz 12 burçtan herhangi biri aracılığıyla bu dünyaya geçme şansına sahiptir.

Seçilen burç birçok yönden fiziksel, duygusal ve ruhsal olarak bedenleneceğiniz burçtur. Doğum saatinizi biliyorsanız,  birçok astroloji kitabı, dergi ve web sitesi  Yükselen burcunuzu öğrenmenize yardımcı olacaktır. Doğumunuzun kesin saatini bilmiyorsanız mümkün olduğunca yakın bir zamanı sabah, öğleden sonra, akşam veya gece gibi belirleyebilirsiniz.

Herhangi bir zamanı da bilmiyorsanız, 12 Yükselen Burç’un her birinin fiziksel açıklamalarını okumak yardımcı olabilir, çünkü Yükselen Burcunuz fiziksel görünümünüz üzerinde büyük bir etkiye sahiptir. Yaklaşık doğum zamanı ile fiziksel ve kişilik tanımlarının bir kombinasyonu ile, doğru Yükselen Burcunuza odaklanabilirsiniz.

https://www.ayastrolojiakademisi.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Bizi Takip Edin

error: Content is protected !!