ASTROKARTOGRAFİ VE KOVA DOLUNAYI ETKİLERİ

HÜLYA ATAŞCIOĞLU

Ağustos ayının 1’inde ve 31’inde iki farklı dolunay gerçekleşecek. İlk dolunay bağımsızlık-bireysellik ile takım olmak arasındaki dengeleri, 31 Ağustos’taki başak burcundaki ikinci dolunay ise dengeyi yakalamanın anahtarını sunarken zor kararlar almanın eşiğine getirecektir.

Dolunay sırasında Satürn Merkür karşıtlığı güçlü bir etkiye sahip olurken muhtemelen ciddi konuları yada negatif haberler almaya karamsarlık, üzüntü ve iletişim güçlüğü yaratacaktır. Konsantre gerektiren işler veya ayrıntılara dikkat edilmesi veya sözleşmeler imzalanırken ekstra özen gösterilmesi gerektiği anlamına gelir. Dolunay Mars Jüpiter olumlu açısı iyi şans ve başarılı eylemleri gösterir. Daha rekabetçi ve istekleriniz için risk alabilirsiniz ancak öncelikle sonuçları düşünmeden harekete geçmeyiniz.

Astrokartografi üzerinde ise özellikle ülkenin batı kesmini ilgilendiren hareketli bir geçişi görmekteyiz. Gezegen geçişleri bu alanları tetiklemekle birlikte sağlık, sel, tarım, doğa olayları ile gündeme gelebilir. Mars çizgisi Alanya üzerinden geçişini yaparken sıcak havalar ile birlikte oluşabilecek yangınların görüntüsünü gösterebilir. Aynı zamanda Akbelen’e doğru ilerleyecek olan Mars, o bölgede çıkacak daha ciddi olayların habercisidir. Duygular ve içgüdüler Dolunay evresinde zirveye ulaşır.  Bilinçaltı farkındalık ise dürüst ve dengeli bir bakış sağlar.

UNUTMAYALIM ORMANLAR MİLLİ SERVETİMİZDİR.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://www.ayastrolojiakademisi.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Bizi Takip Edin

error: Content is protected !!