EYLÜL AYI BURÇ YORUMLARI

Değerli Astroloji Dostları,

 

27 Ağustos’ta Başak burcu temalarıyla doğan yeni ayın hayatlarımıza bıraktığı gündemlerle gelsin Sonbahar mevsiminin ilk ayı Eylül.  

Satürn, Neptün, Pluton ve Jüpiter retro hareketleriyle mesajlarını vermeye devam ediyorlar. Onlar neler mi? Saturn retrosu ile zamanında almadığımız sorumlulukları zorunlu olarak almaya devam ediyoruz. Neptün retrosu maneviyata dönmeye davet ediliyoruz. Pluton retrosu ile değişmeye ve dönüşmeye direnmiyoruz. Jüpiter retrosu ile inanç ve düşünce kalıplarımızı mercek altına alıyoruz, zihnimizde kendi kendimize oluşturduğumuz engelleri kaldırıyoruz ve genişliyoruz. Uranüs retrosu ile bilinçaltımızın derinliklerine ittirdiklerimiz yüzeye çıkmaya başlıyor. Retro gezegenler bu ay aralarına Merkür’ü de alıyorlar. Merkür retro hareketi ile kendimizle yüzleşmemizi, geçmişin gizemlerini çözüp, geleceği kucaklamamızı bekliyor.   

Geçtiğimiz ayın son günlerinde Terazi burcuna geçen Merkür etkisi ile bu ay ikili ilişkilerimiz, diplomasi, hukuk, zarafet, sanat konularından bahsedeceğiz. Anlaşmazlıklarımızı, iletişim bozukluklarımızı düzeltmek isteyeceğiz. Olaylara geniş ve farklı açılardan bakacağız, empatik yaklaşmayı tercih edeceğiz. Hangi kararın doğru olduğu, kimin haklı olduğu konularında da zaman zaman kararsızlıklar yaşayabileceğiz.

Mars Ağustos ayında İkizler burcunda seyahat etmeye başlamış ve hayatlarımızı hareketlendirmişti. Bu ayda plan üzerine plan yapmaya devam ediyoruz. Sözlerimizi silah gibi kullanmamız da mümkün olabilir.

5 Eylül’den itibaren Venüs Başak burcunda konumlanacak. Bu konum gezegenin çok rahat ettiği bir pozisyon olmadığı için, ilişkilerde ince eleyip sık dokuyacağımızı, kendimizi partnerimize adayacağımızı söylemek yanlış olmaz. Güzellikle ilgili uygulamalar için doğru zaman değildir.

8 Eylül’de duygularımız ve düşüncelerimiz arasında sıkışıp kalabiliriz.  

10 Eylül’de saat 12:58’de Balık burcunda bir dolunay meydana gelecek. Vazgeçemeyeceğimiz her şey bizi zayıf düşürerek başımıza dert açabilir. Bu işimiz de olabilir, arkadaşımız da arabamız da. Kendimizi bir labirentte gibi hissedebiliriz, ne yöne gideceğimizi bilemeyebiliriz. Körü körüne inanışlarımızdan vazgeçerek kendimizi şefkatle kucaklayalım. Sisler arasında doğru çıkışı bulmanızı dileriz.

11 Eylül’de Astroloji sevenlerin en iyi bildiği retro olan Merkür retrosu Terazi burcunda başlayacak, 24 Eylül itibariyle geri hareketine Başak burcunda devam edecek, 4 Ekim’de de rutin hareketine geri dönecek. Duyduklarımızı ve hatta gördüklerimizi doğru analiz etmemiz önemli olacak. Onay vermeden, onaylamadan üşenmeyin bir kere daha düşünün. Doğrudan iletişimle alakalı olduğu için sözlü diyologlarda “ben öyle demek istemedim aslında”, “beni yanlış anladın”,cümlelerini sıklıkla duyabiliriz ve kullanabiliriz. İlaveten veri ve data kayıplarında gecikmeler, sıkıntılar yaşanabilir. Önemli maillerinizin adresine ulaştığından emin olun. Önemli dokümanları ortada bırakmayın. Kontrat yapmayın, imza atmaktan kaçının.

12 Eylül’de yaşam kaynağımız Güneş ve karmanın efendisi birbirlerini görmeyecekleri bir konumda yerleşecekler. Bu esnada 19 derecelik anaretik derecede bulunuyor olmaları ruh halimizi dalgalandırabilir. 23 Eylül’den itibaren Güneş Terazi burcunda ışıldamaya devam edecek. Uzlaşmaya, diplomasiye ve uyuma daha fazla dikkat etmeye başlayacağız. Dilimiz tatlılaşacak. Ancak gölge yönleriyle kendimizi hayır diyemeyen, tartışamayan, her şeyi erteleyen bir pozisyonda da bulabiliriz.

26 Eylül’de saat 00:54’te Terazi burcu vurgulu bir yeni ay karşılayacağız. Anın haritasında Yengeç burcunun yükseliyor olması, yuvamızla, aile büyüklerimizle, vatanımızla ilgili konuların da gündemlerimize gireceğine işaret ediyor. İlişkilerde hak, hukuk, eşitlik temaları ön plana çıkacak. Gereksiz alınganlıkları da beraberinde getirebilir.

Dünyanın barış güvercinleri, Terazi’ler! Kefeler bir aşağı bir yukarı sallanıp en sonunda gerçek dengeyi bulduğunuzda sizden mutlusu, sizden huzurlusu yok. Venüs de arkanızdaysa size kim karşı olabilir öyle değil mi? Şen kahkahalarınız yüzünüzden eksik olmasın. Yeni Güneş döngünüz güzelliklerle geçsin.

 

Yükselen Koç’lar,

Ağustos yeni ayı angarya işleriniz, evcil hayvanlarınız, ofis yaşantınız, rutin süreçleriniz, sağlığınız üzerine doğmuştu. Eylül ayının ilk on gününde bu konularla daha çok ilgilenmek durumunda olabilirsiniz. 10 Eylül’de meydana gelecek olan Balık dolunayının etkisini karmik evinizde hissedeceksiniz. Olayları kontrol etme, yönetmeniz imkansız hale gelebilir. On beş gün süre ile maneviyatınızı güçlendirmek konusunda ekstra gayretli olun. Korkularınızın üzerine gidebilirsiniz. 26 Eylül’deki yeni ay evliliğiniz, uzun süreli ilişkiniz, açık düşmanlarınız, rakipleriniz ve ortaklıklarınızla ilgili konularda dengeyi kurmanıza neden olacak olaylar yaşatabilir.

 

Yükselen Boğa’lar,

27 Ağustos’ta ışıldayan yeni ay aşk hayatınız, çocuklarınız, bos vakitlerinizi değerlendirmek üzerine hobileriniz ve size keyif veren temaların habercisiydi. Eylül ayının ilk on gününde gündeminizde bu başlıklar olacak. Vazgeçemeyeceğin her şey seni zayıflatacaktır teması ile yaklaşan 10 Eylül tarihindeki Balık dolunayı arkadaşlıklarınıza, sosyal gruplarınıza, kendi işinizden ettiğiniz gelirlerinize olan düşkünlüğünüzü sorgulayacaktır. 26 Eylül’de meydana gelecek olan yeni ay rutin süreçleriniz, evcil hayvanlar ile ilgili konularda dengeyi bulmanıza yardımcı olacak. Bu konum fiziksel sağlığınızı da yakından ilgilendirdiği için bel bölgeniz, böbrekleriniz ve pankreas ile ilgili şikayetleriniz varsa kontrollerinizi aksatmamanızı tavsiye ederiz.

 

Yükselen İkizler,

Geçtiğimiz ayın son günlerinde yaşadığımız yeni ay yuvanız, evinizde yapmak istediğiniz değişiklikler,  aile büyükleriniz, ebeveynleriniz ile ilgili etkiler bırakmıştı. Dolayısıyla Eylül ayının ilk on gününde odak notanız tam da bu başlıklar olacak. 10 Eylül’deki Balık dolunayı etkisini kariyer evinizde hissedeceksiniz. Çalışma hayatınıza, işinize aşırı düşkün olduğunuz için nelerden vazgeçtiğinizi göstermek üzere olayları beraberinde getirecektir. 26 Eylül’de Terazi burcunda gerçekleşecek olan yeni ay flörtünüz, hobileriniz, çocuklarınız ile ilgili denge kurmanız gereken olayları deneyimletmeye hazırlanıyor.

Yükselen Yengeç’ler,

Ağustos yeni ayı kısa vadeli planlarınıza ulaşabilmenize imkan verecek olayların habercisi olarak doğmuştu. İç dünyanızdaki değişiklikleri fiziksel imajınızla destekleyebileceğiniz bir yerleşimde olduğundan da bahsetmiştik. Eylül ayına da bu başlıklarla gireceksiniz. Balık burcu temasıyla  Eylül’de gerçekleşecek olan dolunay, “asla yapmam” dediğiniz şeyleri yaptırabilir. Asla fikrimden vazgeçmem dediğiniz konularda fikrinizi tümden değiştirebilir. İnanç sistemleriniz, eşinizin akrabaları, kendinizle ilgili gelişim planlarınız ve uzak yerlere seyahatlarınız tesir altındadır. Bu başlıklardan bir tanesine aşırı düşkünlüğünüz varsa on beş günlük sürenin sonunda kendinizi farklı bir yönde bulabilirsiniz. 26 Eylül’de meydana gelecek olan Terazi yeni ayı ile aileniz yuvanız içinde dengeyi kurmaya yönelik bazı olayları on beş gün süre ile deneyimleyebilirsiniz. Yapmaya cesaret edemediğiniz şeyleri yapabilmek adına cesaretleneceksiniz.

 

Yükselen Aslan’lar,

Başak yeni ayı kişisel kazançlarınızda değişimler ve dönüşümler yaşatmak üzere doğmuştu. Eylül ayında ilk on günlük gündeminizde para, kazanç konularıyla meşgul olacaksınız. 10 Eylül’deki Balık dolunayı eşinizle ortaklarınızla kazançlarınız, nafaka, kredi,  miras, sigorta, gelir gider dengeniz ile ilgili başlıkları şifalandırmak üzere doğacak. Bu başlıklarda aşırı bağlılığınızın olduğu branşlar varsa bu durumun sizi ne kadar zayıflattığını göreceğiniz türden olaylar yaşayacaksınız. 26 Eylül’de meydana gelecek olan Terazi yeni ayı ile birlikte on beş gün süre ile yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınız arasında denge kurmaya yönelik olaylar yaşayabilirsiniz.

 

Yükselen Başak’lar,

Ağustos ayının son günlerinde burcunuzda ağırladığınız yeni ay hayata bakış açınızı değiştirmek, fiziksel imajınızda arzu ettiğiniz değişiklikleri yapabilmeniz konusunda size destek olmuştu. Eylül ayına da bu başlıklarla gireceksiniz. Etki aldığınız bir konu da sağlığınız olduğu için bilhassa mideniz ile ilgili konulara dikkatinizi çevirebilir. 10 Eylül’de Balık burcunda bir dolunay meydana gelecek. Hayatınızda uzun zamandır bulunan partneriniz, eşiniz, rakipleriniz ya da kim olduğunu bildiğiniz düşmanlarınız ile kendinizden geçer şekilde mücadele halindeyseniz, bu durumun sizi ne kadar yıprattığını göreceğiniz bir on beş günlük süre sizi bekliyor. Terazi burcu teması ile 26 Eylül’de meydana gelecek olan yeni ay kazançlarınız üzerinde etki yaratmaya hazırlanıyor.

 

Yükselen Terazi’ler,

Ağustos ayının yeni ayı yeni girişim ve kararlarınıza izin vermemiş, sizi bilinçaltınıza kapatmıştı. Bu etki ile Eylül ayına başlıyorsunuz. On gün kadar devam edecektir. 10 Eylül’de meydana gelecek olan Balık dolunayının etkilerini rutin süreçleriniz, ofis yaşantınız, sağlığınız üzerinde hissedeceksiniz. Kendinizi çalışmaya fazla kaptırmanın, nelerden vazgeçtiğinizi göstermeniz anlamında faydalı bir on beş gün geçirmenizi diliyoruz. 26 Eylül’de burcunuzda ağırlayacağınız yeni ayın etkisini ilişkiler aksında hissedeceksiniz. Bir yandan kendi düşüncelerinizi ortaya koyarken diğer yandan partnerinizin duygu ve düşüncelerini de anlayabileceğiniz olaylar yaşanabilir ve ilişkiniz farklı bir boyuta geçebilir.

 

Yükselen Akrep’ler,

Başak yeni ayı yeni arkadaşlıklar, yeni umutlar, farklı sosyal gruplara dahil olmak konusunda size cömert davranmıştı. Kendi işinizden kazandığınız gelirleri de etkileyen bu gündem konuları ile Eylül ayının ilk on gününde daha yoğun olarak ilgileneceksiniz. Çocuklarınıza, flörtünüze çok fazla zaman ayırdığınız için kendinizden ne kadar uzaklaştığınızı göstermeye hazırlanan bir Balık dolunayı ile karşı karşıyasınız. 10 Eylül’de meydana gelecek olan bu gökyüzü hareketinin etkilerini on beş gün süre ile hissedeceksiniz. Terazi burcunda 26 Eylül’de meydana gelecek olan yeni ayın etkisini karmik evinizde hissedeceksiniz. Yeni başlangıçlar ve fırsatlar için gökyüzü on beş gün süre ile beklemenizi tavsiye ediyor. Herhangi bir girişimde bulunmadan kendi içinize dönerek şifa çalışmaları yapabilirsiniz.

 

Yükselen Yay’lar

Ağustos yeni ayı yeni iş fırsatları ile ilgili gündemlerle doğmuştu. Eylül ayının ilk on gününde de ilgileneceğiniz ana tema kariyeriniz olacak. Balık burcu teması ile 10 Eylül’de meydana gelecek olan dolunay aileniz, aile büyükleriniz, kökleriniz ile ilgili konulara dikkatinizi çekecek. Bu dolunayın temasının bir kişiye, bir eşyaya  tutkuyla bağlanmamak olduğunu hatırlarsak aile büyüklerinizin sizin hayatınızda fazla söz sahibi olduğunu fark edebilirsiniz. Eylül ayının 26’sında karşılayacağımız yeni ay arkadaşlarınız ve sosyal gruplarınızın üzerine doğuyor. Arkadaşlarınız arasında kendinizi arabulucu pozisyonunda bulabilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

 

Yükselen Oğlak’lar

27 Ağustos yeni ayından bugüne kadar uzun vadeli planlarınızı ve uzak diyarlara seyahatlerinizi henüz netleştirmediyseniz bunun için Eylül ayının ilk on gününü kullanabilirsiniz. Eylül dolunayı Balık özellikleriyle 10 Eylül’de gerçekleşecek. Tema vazgeçemeyeceğimiz her şey zayıflığımıza sebep olur. Sizin sınanacağınız başlıklar yakın çevreniz, kısa vadeli planlarınız, kardeşleriniz ve komşularınız ile ilgili olacak. 26 Eylül tarihinde meydana gelecek olan yeni ay kariyeriniz ile ilgili yeni fırsatları ayağınıza getirmeye hazırlanıyor.

 

Yükselen Kova’lar

Başak yeni ayı eşinizle ortaklarınızla kazançlarınız, miras, nafaka, sigorta konulu başlıklarınızda etki yaratmak üzerine doğmuştu. Yaşayacağınız krizler de etki alacağınız bir diğer başlık olarak Eylül ayının ilk on gününde gündeminize yerleşebilir. Hiçbir şeye aşırı bağlanmamak gerektiği vurgusuyla 10 Eylül’de meydana gelecek olan Balık dolunayı kişisel kazançlarınız, sağ kol olarak düşündüğünüz kişiler üzerinde ışıldayacak ve bu başlıklarla ilgili olayları on beş gün süre ile hayatınıza çekecektir. 26 Eylül’de Terazi temalarıyla hayatımıza girecek olan yeni ay inanç sistemleriniz, uzun vadeli planlarınız ve ülkeler arası seyahatlerinize alternatif yaratmak üzere doğacak.

 

Yükselen Balık’lar

Ağustos yeni ayı dikkatinizi uzun süreli ilişkiniz, rakipleriniz, anlaşmalarınız ve kimliğini bildiğiniz düşmanlarınızın üzerine çevirmişti. Bu etki on gün süre ile devam edecek. 10 Eylül tarihinde gerçekleşecek olan Balık dolunayından mesajınız var: Kendinize kendi düşüncelerinize körü körüne bağlanmayın, sizden başka insanlar da var, inandığınızdan başka doğrular da var. On beş gün süre ile etki altında olacaksınız. 26 Eylül’de dengeyi bulma teması ile gerçekleşecek olan yeni ay miras, nafaka, sigorta, eşinizin akrabaları ve kriz başlıklarıyla yolunuzu aydınlatacak. 

 

Ay Astroloji Akademisi

İpek Uluay / İleri Seviye

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://www.ayastrolojiakademisi.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Bizi Takip Edin

error: Content is protected !!