OCAK AYI BURÇ YORUMLARI

 

 

Değerli Astroloji Dostları,

 

2023 yılının size ve sevdiklerinize sağlık, mutluluk ve bol kazanç getirmesini dileyerek, Ocak ayında gökyüzü mesajlarına kulak vermeye başlıyoruz.

 Hatırlarsanız geçtiğimiz ay haritalarımızın üç önemli içsel gezegeninden iki tanesi geri hareketteydi. Cesaret ve mücadele gezegenimiz Mars İkizler burcunda, iletişim ile ilgili her türlü olayın başrol oyuncusu Merkür de Oğlak bu pozisyonlarına devam edecekler. Hala iletişim dilimize dikkat etmemiz gereken, üç dinleyip, doğru anladığımızdan emin olduktan sonra bir söylememiz gereken günlerden geçtiğimizi hatırlamalıyız. Mars 14 Ocak’ta, Merkür 18 Ocak’ta retro hareketlerini tamamlayarak standart dönüşlerine geçecekler. Ancak önemli kararlarınızı yine de on beş gün sonraya bırakmanızda fayda olabilir. Zira gölgeli günlerde olacağız.

 Uranüs en hırçın özelliklerini gösterdiği Boğa burcunda üstelik geri hareketteyken hepimizi biraz hırpaladı. 25 Ocak’tan itibaren Uranüs’de vitesi ileriye alacak. Baş döndürücü gelişmelerde de aynı şekilde ivme kazanacak.

 Jüpiter yeni döngüsüne Koç burcu ile başladı. Yeni başlangıçlar için Koçlar olumlu etki altında olacak. Siz yeter ki karar verip, eyleme geçin, gökyüzü size yardım edecek.

 3 Ocak’ta Venüs’ü Kova burcu özellikleriyle deneyimlemeye başlayacağız. İlişkilerde özgür olmak isteyeceğiz ,aniden etkileneceğiz, engellere başkaldıracağız. İletişimde olduğumuz insanlarda entelektüellik ve kalite arayacağız. Farklı olmak isteyeceğiz, geleneksel kurallara isyan edeceğiz. Bununla birlikte kendimize aslında hiç uygun olmayan marjinal kişiliklere de çekilebiliriz. Diğer taraftan kalabalıklar içinde yalnız hissetmeniz de mümkündür.  Bu etki 27 Ocak’a kadar devam edecektir. Bu tarihten sonra yücelimde olduğu Balık burcu karakterine bürünecek. Karşılıksız sevmeye, koşulsuz şefkate yöneleceğiz. Platonik aşklar coşabilir.

 Tüm ay boyunca Merkür Oğlak burcunda olacağı için iletişim dilimiz daha sert, daha hedef odaklı ve eleştirel olabilir. Tedbirli olmayı da elden bırakmayacağız. Kayıp – kazanç kayıtlarımızı tuttuğumuz defter önümüzde açık olacak, ayaklarımız yer sağlam basacak. Duygular geri planda kalacak.

 7 Ocak’ta saat 02:07’de Yengeç burcunda bir dolunay meydana gelecek. Ufukta yükselen Terazi burcu nezakete ve diplomasiye davet edecek. İyicil özellikler barındıran Arcturus sabit yıldızı yeni yılın ilk dolunayına eşlik edecek. Her ne kadar Pluto ile olumsuz bir açısı bulunuyorsa ve zorlayacaksa da Satürn ile olumlu açısı değişim ve dönüşüm için desteklendiğimizi hatırlatacak. Yengeç köklerle, aileyle, vatan ile ilgilidir. Halkı da temsil eder. Yeni yılın ilk haftasında bu başlıklarla gelişmeler yaşayabiliriz. Diğer taraftan Merkür’ün hem geri harekette hem de yanık pozisyonda olması çocuklar, gençler, öğretmenler, gazetecilerle, basın yayın konularında bazı zor durumlar yaşanabileceğine de işaret etmektedir.

 21 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçecek. Arkadaşlarımıza daha fazla vakit ayırmak isteyeceğiz. Bireysel ihtiyaç ve sıkıntılarımızdan çok, toplumun sorunlarıyla ilgileneceğiz. Yeniliklere daha açık olacağız. Eşitlik kavramına daha çok önem vereceğiz.

 Yine 21 Ocak’ta saat 23:52’de Kova marjinalliğiyle bir yeni ay doğacak. Hayatımızda baskı oluşturan kişi ve olayları arkamızda bırakabilmek için ani fırsatları beraberinde getirecek. Sesimizi çıkartmak isteyeceğiz. Şayet sadece kendimizin değil, etrafımızdakilerin de hayrına olabilecek çözüm yollarını bulabilir ve geliştirebilirsek, gökyüzünün desteği arkamızda olacak. Şartlar ne olursa olsun adalet ve eşitlik duygusundan uzaklaşmamaya çalışalım.

 Özgürlük düşkünü, hayatı bulmaca çözer gibi yaşayan sıra dışı arkadaşlarımız.. Sevgili Kovalar..  Dahilik ve delilik notaları arasında bile isteye dalgalanırken hiçbir gerçeği kaçırmadığınıza çok eminiz. Ani dönüşlerinize bir trafik lambası koymaya imkan yok, zaten siz geleneksele karşı çıkarken kırmızı ışığa muhtemelen yeşil ışık muamelesi yapacaksınız. Arzu ettiğiniz gibi eşitlik, sevgi kavramlarının damga vuracağı mutlu bir güneş döngüsü olsun.

 

Yükselen Koç’lar,

 Yılın ilk dolunayını Yengeç burcunda deneyimleyeceğiz. Sizin için aile, yuva alanlarınızda süregelen sıkıntı ve problemleri çözmeye kararlı. Çalışma hayatında otorite kişiliklerle iletişim sorunları yaşanabilir.

 21 Ocak’ta Kova burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Yeni sosyal çevrelere girmek ve yeni sosyal ortamlara dahil olmak için fırsatları beraberinde getirecek. 

 

Yükselen Boğa’lar,

 7 Ocak’ta meydana gelecek olan dolunay iletişimle, yakın çevrenizle, komşularınızla ilgili konularda krizler yaşatabilir. Trafikte her zamankinden dikkatli ve sakin seyredin.

 21 Ocak’ta meydana gelecek olan yeni ay kariyerinizle ilgili yeni fırsatlar getirecek, toplum önündeki öz güveninize olumlu tesir yapacaktır.

 

Yükselen İkizler,

 Yılın ilk dolunayı Yengeç vurgusuyla ortak kazançlarınız, banka ilişkileriniz, borç alacak dengelerinizle ilgili konularda etki yaratmaya hazırlanıyor. Beklemediğiniz para çıkışları, vergi borçları, cezalar ile karşılaşabilirsiniz. Temkinli olun. Takıntılarınızı yönetmeye çalışın.

 21 Ocak’ta Kova burcunda meydana gelecek olan yeni ay uzak akrabalarınızla görüşmenize vesile olabilir, uzun vadeli planlarınıza olumlu etki yaratabilir,  yurtdışı bağlantılı planlarınız varsa pozitif etki alacaksınız.

 

Yükselen Yengeç’ler,

 7 Ocak’ta burcunuzda ağırlayacağınız dolunay kafa karışıklıklarınızı daha da karıştırabilir. Dış dünyayı algılama şeklinizi değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Şimdiye kadar geldiğiniz gibi devam edemeyebilirsiniz. Bu çıkışı iyi kullanmanızı diliyoruz.

 21 Ocak’ta meydana gelecek olan yeni ay krizlerle başa çıkabilmeniz için size destek vermek üzere doğuyor. Borçlarınız ile ilgili yapılandırmalar söz konusu olabilir. Sinir sisteminize dikkat edin.

 

Yükselen Aslan’lar,

 7 Ocak’ta Yengeç burcunda meydana gelecek olan dolunay ile olayların kontrolünüzden çıktığı hissine kapılabilirsiniz. Bildiğiniz ezberleri bozmak için doğru bir dönemde değilsiniz. Gökyüzü sabırlı olmanızı istiyor. Kendi içinize dönün meditasyon yapın, dua edin. İyi hissettirecek şeyleri bilin ve uygulayın.

 Bu ayın yeni ayı ortaklıklarınız ve uzun süreli ilişkinizin üzerinde ışıldamaya hazırlanıyor. Bu başlıklarla ilgili fırsatlar kapınızdadır.

 

Yükselen Başak’lar,

 7 Aralık’ta Yengeç burcunda meydana gelecek olan dolunay ile kendinizi ait hissetmediğiniz arkadaşlarınızdan, sosyal gruplarınızdan uzaklaşacağınız olaylar yaşayabilirsiniz.

 21 Ocak’ta meydana gelecek olan yeni ay rutin süreçlerinize ve sağlığınıza etki etmeye hazırlanıyor. Ofis hayatınızdaki mutluluğunuz artabilir.

 

Yükselen Terazi’ler,

 7 Ocak’ta Yengeç burcunda meydana gelecek olan dolunay da kariyerinize dikkatinizi çekmek üzere doğuyor. Ev, arsa almak gibi bir düşünceniz varsa bu kararınızı gelecek aya bırakmanızda fayda var. Aile büyüklerinizle bazı iletişim sıkıntıları, gerginlikler yaşayabilirsiniz.

 21 Ocak’taki yeni ay ile birlikte yeni ilişkilere, yeni aşklara yelken açabilirsiniz. Size keyif veren başlangıçlarla ilgili gökyüzü yanınızdadır.

 

Yükselen Akrep’ler,

7 Ocak’ta Yengeç burcunda meydana gelecek olan dolunay seyahatleriniz ile kısa vadeli planlarınızda etki yaratmaya hazırlanıyor. Yakın çevrenizde yer alan bir arkadaşınız, kardeşiniz ya da komşularınızla iletişiminizde aksamalar yaşanabilir.

 21 Ocak’ta Kova sıra dışılığında doğacak olan yeni ay sizleri ev, arsa satın alma,ne zamandır niyetlendiğiniz yuvanızdaki tadilat işlerini gerçekleştirme ve aile içindeki eğer varsa bazı sıkıntıları çözümlemeniz üzerine destekleyecek.

 

Yükselen Yay’lar,

 7 Ocak Yengeç dolunayı ile kendinizi kaos içinde bulabilirsiniz.  Özellikle borç alacak dengelerinize dikkat edin. Gerçekçi çözümleri bulmaya çalışın.

 21 Ocak’ta doğmaya hazırlanan yeni ay, yeni arkadaşlıklar kurmanıza, iletişiminizi güçlendirmenize, kısa vadeli planlarınıza destek verecek.

 

Yükselen Oğlak’lar

7 Ocak’ta Yengeç burcunda ağırlayacağımız dolunay etkisini ilişkiler aksınızda hissedeceksiniz. Eşinizle, iş ortağınızla, paydaşlarınızla iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Evliliğinizde, iş ortaklığınızda süregelen sorunlarınız varsa bu dolunay bu süreçlere doğrudan etki edecektir.

 21 Ocak’ta Kova burcunda ağırlayacağımız yeni ay ile şimdiye kadar denemediğiniz alanlarda para kazanma düşüncesine evrilebilirsiniz. 

 

Yükselen Kova’lar

 Ocak dolunayı 7 Ocak’ta Yengeç burcunda meydana gelecek. Sağlığınızla ilgili konular önem kazanacaktır. İhmal ettiğiniz bir kontrol varsa bunu yapmanızda fayda var. Satürn transitine burcunuzda devam ediyor. Kolay bir dönemden geçmediğinizi biliyoruz ancak yine de kaygılarınızın, korkularınızın sizi ele geçirmesine izin vermeyin.

 21 Ocak’ta meydana gelecek olan yeni ay ile dış görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler ve dış dünyanın sizi algılama şekli (ve tabi sizin de) ile ilgili konulara dikkatinizi çevirecek

 

Yükselen Balık’lar

 7 Ocak’ta yaşamlarımıza girecek olan Yengeç dolunayı flört, ilişkiler, çocuklarınız ve size keyif veren konulara nüfuz etmeye hazırlanıyor. Uzun zamandır devam eden bir ilişkiniz sona erebilir. Yeni bir ilişki başlayabilir. Arkadaş çevrenizde bazı iletişim sorunları da yaşayabilirsiniz.

21 Ocak’ta meydana gelecek olan yeni ay yeni başlangıçlar için sizi desteklemiyor. Sakin kalın,bu süreyi kendi içinizde gelecek döneme hazırlanarak geçirin.

 

Ay Astroloji Akademisi 

 

 

Yeni Astrokartografi Master Class eğitim için  →  https://www.ayastrolojiakademisi.com/astrokartografi/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://www.ayastrolojiakademisi.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Bizi Takip Edin

error: Content is protected !!