EYLÜL AYI BURÇ YORUMLARI

 

KOÇ BURCU

Güneş Başak burcundaki yolculuğuna devam ederken, kusurları ve hataları kolaylıkla tespit etmenize yardımcı olurken, ayırt edici gözünüz keskinleşecek. Özellikle 14 Eylül’deki Başak Yeni Ayı sırasında kendi hedefleriniz üzerinde çalışmayı da unutmayın.

Geçmişteki hatalar veya kederler, 19 Eylül’de Güneş ve Neptün karşı karşıya geldiğinde yeniden su yüzüne çıkabilir ve iyimserliğinizi gölgelemekle tehdit edebilir. Değiştirilemeyecek durumlara takılıp kalmak yerine, kontrol etme gücünüzün olduğu şeylere odaklanmaya çalışın. 20 Eylül’de Plüton aktif hale geldiğinde bu riskli titreşimler dağılacak ve size güç verecek ve gölgelerin üzerine çıkmanıza izin verecek sağlıklı sınırlar koymanız için ilham verecek. Bu titreşimler aynı zamanda bir temizleme banyosu veya meditasyon seansıyla da iyi uyum sağlar.

Terazi dönemi 23 Eylül’de başlıyor ve Güneş haritanızın ilişkileri yöneten sektörünü aydınlatırken bir romantizm dönemini başlatıyor. İster bekar ister çift olun, tüm ilişkilerinizi beslemeye dikkat edin, önemli platonik ve romantik dinamiklere ekstra çaba gösterin. Özellikle burcunuzda gerçekleşen 29 Eylül Dolunay sırasında estetik gibi kişisel mutlu sonuçlar vaat eden güzelleştirici bir unsur da devreye girecek.

 

BOĞA BURCU

Başak Güneşi haritanızın eğlenceyi ve sanatı yöneten evini güçlendirirken en coşkulu ve yaratıcı benliğiniz bu ay liderliği ele alacak. Fikirlerinizi coşkuyla sunduğunuz zaman insanlar fikirlerinizi kabul edeceklerdir, bu da ilgi odağı olmanızı önemli kılar. Bu arada Venüs, kalbinizi ve sakinlik duygunuzu yükselterek Retro harketini 3 Eylül’de sonlandırıyor. Bu gezegensel değişim aynı zamanda evinize uyum getirerek konukları ağırlamak veya iç mekanınızı yenilemek için iyi bir zaman sağlar.

14 Eylül’de Başak Yeni Ayı’nda yeni bir proje başlatmayı düşünün ve kendinize yolu görmek için altı aylık bir zaman verin. Bu enerjiyi en ilham verici vizyonlarınızla organize olmak materyal toplamak ve hayal gücünüzü özgür bırakmak, zaman ayırmak için kullanın. Merkür 15 Eylül’de parlak fikirleri fiziksel dünyaya taşıma arzusunu vurguluyor. Bu sırada Güneş ve Uranüs destekleyici açıda olcak.

23 Eylül’de Güneş Terazi’ye girdiğinde, sonbahara hazırlanırken sizi sağlıklı yaşamı yükseltmeye zorlayacak. Yıldızlar sizi genel yaşam kalitenizi iyileştirebilecek alışkanlıklar edinmeye teşvik ederken, önümüzdeki dört hafta boyunca fiziksel benliğinizi desteklemenin ve düzenli kalmanın önemi daha da artacak. Ekip çalışması aynı zamanda bu güneş enerjisi yerleştirmesiyle de iyi bir şekilde eşleşir ve benzer hedeflere sahip arkadaşlar aracılığıyla sorumluluk almak için iyi bir zaman olur. Bununla birlikte, 29 Eylül’deki Koç Dolunayı sırasında sosyal olarak geri çekilmek isteyeceksiniz, bu da sizi huysuz ve özel bir ruh haline sokacaktır, ancak yalnızlık huzur bulmanıza yardımcı olabilir.

 

İKİZLER BURCU

Başak mevsimi sizden ev hayatınızı analiz etmenizi ister, sizi düzensizliğin veya gerginliğin temel nedenlerini kabul etmeye zorlar. Bazı olumsuz gerçekler aniden ortaya çıksa da, ev içi mutluluk adına değişimi uygulamanız için kozmik olarak destekleneceksiniz.. Bu arada Venüs S pozisyonu 3 Eylül’ü yönlendirerek kalbinize ve zihninize dengeyi yeniden kazandırıyor.

23 Eylül’de Güneş Terazi burcuna girdiğinde yaratıcılığınızı ve benlik duygunuzu yükselten bir değişim hissedeceksiniz.  Arkadaşlığa da yer açmayı unutmayın, yoksa sadık arkadaşlarınız ihmal edilmiş hissetmeye başlayabilir.

29 Eylül’deki Koç Dolunayı sırasında yerel ekonominizi desteklemenin yollarını arayın. Çevrenize karşı cömert olmanız arkadaşlık yapma konusunda ilham verecektir, ancak profesyonel ortamlarda ayırt etme yeteneğinizi kullanmayı unutmayın. Bu astrolojik olay, rekabetçi davranışları ortaya çıkaracak ve değerli bilgileri tam olarak güvenmediğiniz biriyle paylaşmak, ileride üzüntüye yol açabilir.

 

YENGEÇ BURCU

Bu ay aşırı uyarıcı insanlara ve durumlara dikkat edin, çünkü Başak mevsimi zihninizi detaya sürükler. Bir zamanlar gözden kaçırdığınız ayrıntılar aniden göz ardı edilmesi zor hale gelebilir ve düşüncelerinizi susturmaya özen göstermezseniz gerginlik veya endişe yaratma tehdidi oluşturabilir. 14 Eylül’deki Başak Yeni Ayı sırasında sesinizi kullanmak için kozmik olarak desteklendiğinizi ve ilham aldığınızı hissedebilirsiniz bu da yarım yamalak davranışları veya durumları ele almanıza yardımcı olacaktır.

Terazi burcu 23 Eylül’de başlıyor ve sonbahara girerken  ev ortamınıza rahat bir hava katıyor. Bu hisler, ev yapımı yemekler, iç tasarım projeleri ve samimi toplantılara ev sahipliği yapmakla iyi uyum sağlar; bu nedenle programınızı buna göre belirlediğinizden emin olun. Ayrıca, kendinizi merkezden sapmadan derin duyguları ortaya çıkarmak için benzersiz bir konumda olacaksınız; bu, geçmişteki hayal kırıklıklarını kabul ederken, bunların sizi nasıl şekillendirip güçlendirdiğini onurlandırmak için iyi bir zaman olacaktır.

29 Eylül’deki Koç Dolunayı sırasında kariyer fırsatları ortaya çıkabilir, ancak rekabet gücü havada kalacaktır. Evrenin ve toplumun genellikle cesurlardan yana olduğunu anlayarak, mesleki hedeflerinize yönelik pasif bir yaklaşım sergilemenin zamanı değil. Ne yazık ki, Venüs ve Uranüs arasındaki sert bağlantı karışıklığa neden olabilir, bu da güveninizi ve öz değer duygunuzu engellemeye çalışabilecek tanıdıklardan kaçınmanızı önemli hale getirir.

 

ASLAN BURCU

Bu ay çok koşturmalı çünkü Başak mevsimi sıkı çalışmaya motive ediyor. Bu enerjiyi faturaları ve finansal planlamayı takip etmek, mevcut borçları gözden geçirirken ana parasal hedefleri belirlemek için kullanın. Özellikle 14 Eylül’deki Başak Yeni Ayı sırasında, ofiste tutarlılık, takım çalışması ve verimlilik sergilemeye dikkat edin. Zam veya sözleşme yenileme için gecikmişseniz, tazminat veya hissettiğiniz koşulları istemekten korkmayın.

23 Eylül’de Güneş Terazi’ye ve haritanızın iletişimi yöneten sektörüne girmesiyle daha fazla tatlı alışverişi ve flört etmeyi sabırsızlıkla bekleyebilirsiniz. Ne yazık ki kararsızlık önümüzdeki ay boyunca bir sorun haline gelebilir bu da aşırı düşünmekten kaçınmanızı önemli hale getirir. Seçenekleri tartmak önemli olsa da sonraki adımlara yönelik strateji belirlemek ile hareketsiz durmak arasında bir fark vardır.

Takviminizde 29 Eylül’ü manevi çalışma günü olarak işaretleyin, Koç Dolunayı solar dokuzuncu evinizi güçlendirecek. Bu astrolojik olay sizin için yılın en ruh genişletici gecelerinden biri olarak hareket ederek  inançlarınızı, atalarınızı ve sezgilerinizi onurlandırmanızı önemli kılar. Büyük vizyonlar aynı zamanda zihninizin gözünü doldurarak sorunları çözmenize, engelleri aşmanıza ve gelecek için planlar yapmanıza yardımcı olabilir.

 

BAŞAK BURCU

Güneş burcunuzda yolculuğuna devam ederken verimliliğinizde, güveninizde ve genel popülerliğinizde bir artış görmeyi bekleyebilirsiniz. Bu sorunları çözme ve önemli hedeflere doğru ilerleme konusunda başarılı olmanıza yardımcı olur. Her gün güçlendikçe, başkalarına yardım etme fırsatları devreye girecektir ancak bunu yapmak kendi gündeminizi bozacaksa, başkalarının sorunlarını ele almaktan kaçınmalısınız.

Yeni Ay 14 Eylül’de  sizi evrene özel bir doğum günü dileği yapmaya çağırıyor. Astrolojik açıdan bu sizin için yılın en şanslı ve en güçlendirici günlerinden biri olacak, bu nedenle kendi hedeflerinize ve ihtiyaçlarınıza öncelik verdiğinizden emin olun. Merkür S pozisyonu 15 Eylül’de  son birkaç hafta boyunca dikkatinizin dağılması durumunda doğru rotaya girmenize yardımcı oluyor. Bu enerji aynı zamanda masaya yeni anlayışlar da getirecek ve beyninizin bir araya getirdiği her türlü yeni bağlantıya saygı duymanızı önemli hale getirecek.

23 Eylül’de Güneş Terazi’ye ve solar ikinci evinize girdiğinde uyumlu ve topraklayıcı bir enerji sizi saracak. Sonbahara alıştığımızda doğanın ilham verme ve iyileştirme gücüne sahip olduğunu anlayarak dışarıda daha fazla zaman geçirmeye çalışın. Gelecek ay boyunca refah fırsatları ortaya çıkabilir ve siz veya aileden bir başkası için bir zam beklenebilir. Şu anda ortaklık gibi bir ilişkiniz varsa, 29 Eylül’deki Koç Dolunayı sırasında bütçenizi ve uzun vadeli hedeflerinizi gözden geçirmeyi düşünün. Bu astrolojik olay aynı zamanda dönüşüm fırsatlarını da beraberinde getirir, bu nedenle değişime yönelmekten korkmayın.

 

TERAZİ BURCU

Başak Güneşi iç gözlem, sırlar ve mahremiyet evinizi aydınlatırken kendinize düşünmek ve hissetmek için bolca alan yaratın bu durumunuzla dürüstçe yüzleşmek, problem çözme ve strateji geliştirme fırsatları sağlayacaktır. Yıldızlar, artık size hizmet etmeyen döngülerden kurtulmanıza yardımcı olmak için işbirliği yapacak. 14 Eylül’deki Başak Yeni Ayı dönüşüm arzusunun arkasında pratik çaba gösterdiğiniz sürece özellikle güçlendirici olacak.

Sonbaharın başlangıcını ve doğum gününüzü başlatan 23 Eylül’de Güneş burcunuza girdiğinde canlanacaksınız. Karizmanız ve yaratıcılığınız bu kozmik yükten yararlanırken kendinize sınırları zorlama izni verin. Bu arada Venüs ve Chiron da aynı günde güçlerini birleştirerek ilişkilerinize şifa getirecek. Kendinizi bu astrolojik değişime tamamen kaptırmak için romantik bir randevuya çıkmayı veya uzun süreli kişisel bakım gününü geçirmeyi düşünün.

Koç Dolunayı 29 Eylül’de gerçekleştiğinde  kalbiniz macera ve arkadaşlık için can atacak, ilk buluşmalar, romantik geziler veya yeni kişisel bakım zevkleri için mükemmel kozmik iklimi işaret edecek.

 

AKREP BURCU

Başak mevsimi haritanızın sosyal bilinci vurgularken, düşünceleriniz kendinizin ötesine genişleyecek. Dünyamızı biraz daha iyi bir yer haline getirmek için her gün küçük adımlar atarak bilgi sahibi olmak için üzerinize düşeni yapın. Benzer düşüncelere sahip kişilerle bağ kurma konusunda ilham verebilir, bu da özel ilgi gruplarına katılmak veya gönüllü olarak yerel bir kar amacı gütmeyen kuruluş bulmak için iyi bir zaman olabilir. 14 Eylül’deki Başak Yeni Ayı sırasında dijital alemlerde nasıl göründüğünüze odaklanmayı, profesyonel ve kişisel sayfalarınızı tazelemeyi düşünün.

Güneş 23 Eylül’de Terazi burcuna girdiğinde programınıza gereğinden fazla yoğun yapmamaya çalışın, bu da sonbahara bol bol sessiz zaman ayırmanızı teşvik eder duygularınızın anlamlı şekillerde ortaya çıkmasına izin verin. Şimdi bir sonraki hamleniz için kaynak toplamak ve ileride ne olacağını düşünmek için de iyi bir zaman olabilir.

29 Eylül’de Koç Dolunayı sırasında sağlıklı yaşam hedeflerinizi kontrol edin, bu da sizi sağlık konusunda bilinçli bir alana  sokacaktır. Tam bir gece uykusundan ve besleyici yemeklerden ödün vermeden günlerinize daha fazla kolaylık getirmenin yollarını arayın. Ne yazık ki bu astrolojik olaya çalışma ortamınızda stresi veya çatışmayı tetikleme tehdidi oluşturan rekabetçi bir enerji eşlik edecek. Meslektaşlarınızın mobingine boyun eğmeyin, bunun yerine ofisteki kendi çabalarınızı en üst düzeye çıkarmayı tercih edin. Ancak birisinin aktif olarak size karşı hareket ettiğini düşünüyorsanız, bu durumla sakin bir şekilde yüzleşmek için şimdi iyi bir zaman olabilir.

 

YAY BURCU

Başak Güneşi ve retro Merkür haritanızın profesyonel kazançlarınızı yöneten bölgesinden geçerken, olayları daha ciddi hissedeceksiniz. Hataları veya yanlış iletişimleri tespit edip çözemezseniz sorunlar ortaya çıkabilir. 14 Eylül’deki Başak Yeni Ayı sırasında eylemlerinize daha fazla dikkat edin ve bu ay dönemini risk almadan profesyonel bilgi birikiminizi ve yeterliliğinizi sergileme şansı olarak kullanın.

Merkür S pozisyonu 15 Eylül’de ileri hareket ettiğinde kişisel sınırlarınızı izleyin; iletişim gezegeni normal yörüngesine geri dönerken çizgileri bulanıklaştırma tehdidinde bulunur. Mahremiyet veya kendini koruma adına sınırlar çizmekten çekinmeyin, ancak başkalarının da kendileri için aynısını yapması gerektiğinde saygı duymaya dikkat edin. Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca kariyerinizde veya iş yerinizde herhangi bir sorun ortaya çıktıysa, bu zorlu durumların ilerleyen süreçte düzelmesini bekleyebilirsiniz. Son zamanlarda mükemmelleştirdiğiniz büyük projeleri göz önünde bulundururken, onları 25 Eylül’de Jüpiter etkinleştiğinde sergilemeyi düşünün.

Terazi sezonu 23 Eylül’de başladığında odak noktanız  topluluk oluşturmaya doğru kayacak ve sizi insani bağlantı aramaya itecek. Koç Dolunayı 29 Eylül’de ortaya çıkıyor ve sizi  dışa dönük bir ruh haline sokuyor. Bu enerjiyi, stresinizi atmak için  kullanın ve son zamanlarda yaptığınız tüm sıkı çalışmalar için kendinizi ödüllendirin.

 

OĞLAK BURCU

Güneş Başak burcundaki yolculuğuna devam ederken, kişisel huzur ve doyum çağını başlatırken titreşimler, manevi uygulamalarla geliştirerek size en çok yankı uyandıran inanç ve felsefeleri takip edebilirsiniz. Uzun mesafeli seyahatler de devreye girebilir.

Başak Yeniayı 14 Eylül’de sizin için yılın en şanslı günlerinden biri oluyor. Gökyüzü güçlerinin başarılı olmanıza yardımcı olacağına güvenerek önümüzdeki altı ay için niyetlerinizi veya hedeflerinizi belirlemek için bu enerjiyi kullanın. Son birkaç haftadır tutarsız bir iyimserlik duygusuyla boğuşuyorsanız 15 Eylül’de Merkür geri hareketini tamamladığında bir değişiklik fark edeceksiniz. Bu gün düşüncelerinize daha fazla dikkat edin ve olumlu bir iç diyalog sürdürmeye özen gösterin.

23 Eylül’de Güneş Terazi burcuna girdiğinde sağlıklı bir iş-hayat dengesini korumanız önemli olacak. 29 Eylül Koç Dolunayı sizi duygusal ve tutkulu bir zihne sokuyor. İçinizdeki yumuşaklık bu kozmik iklim altında ortaya çıkacak ve size en samimi ilişkilerinizi geliştirmeniz için ilham verecek. Aileniz ve çocukluk arkadaşlarınızla bağlantı kurarak bu enerjiden yararlanmayı düşünün, ancak evde dinlenmek için bolca zaman ayırdığınızdan emin olun.

 

KOVA BURCU

Başak mevsimi sizi ani uyanışlar getirir  hem sağlıklı hem de sağlıksız durumları tanımlama şansı verir. Önümüzdeki altı ay boyunca değişim çok yakında. 14 Eylül’deki Başak Yeni Ayı’nda niyetlerinizi belirlemeyi, yeni fırsatlara veya ilişkilere yer açmak için kürenizi terk etmesi gereken şeylerle huzur bulmayı düşünün.

23 Eylül’de Güneş Terazi burcuna girdiğinde sonbaharın başlangıcını ve büyülü bir dönemi işaret edecek. Haritanızın maneviyat ve sezgiyi yöneten evi önümüzdeki ay boyunca aktif olacak ve sizi ruhun yeni köşelerini keşfetmeye teşvik edecek. Kişisel felsefeler veya inançlar üzerinden bağlantı kurmak, özellikle Merkür ve Jüpiter 25 Eylül’de ilişkilerinize derinlik katabilir.

29 Eylül’deki Koç Dolunayı zekanızı ve sesinizi keskinleştirmeye hazırlanıyor. Ani iç görülerin ortaya çıkması muhtemeldir, bu da günlük tutmak ve bol miktarda not almak için iyi bir gün haline getirir. Yeni bir eğitim yolculuğu düşünüyorsanız kitap sipariş ederek, derslere kaydolarak veya kişisel araştırmalara daha fazla zaman ayırarak ilk adımları atın.

BALIK BURCU

Başak mevsimi haritanızın aşkı yöneten evini güçlendirirken sağlıklı kararlarla ve denge arayışıyla en iyi şekilde çalışır. Zihinsel, fiziksel ve duygusal sağlığa öncelik vermenizi önemli kılar. Venüs S pozisyonu 3 Eylül’de işteki ve evdeki rutinlerinize geri dönmenize yardımcı olacaktır.

14 Eylül’deki Başak Yeniayı sırasında bir tazelik sizi bulacak ilişkilerinize yeni bir soluk getirecek. Merkür S pozisyonu 15 Eylül’de kalp meselelerindeki kafa karışıklığını gidermeye yardımcı oluyor. Bu gezegensel değişim aynı zamanda kişisel bakım için zaman bulmanızı da kolaylaştıracak ve kişisel şımartmayı ertelemek için size hiçbir iyi mazeret bırakmayacaktır.

23 Eylül’de Güneş Terazi burcuna girdiğinde hepimizi sonbahar havası sarıyor ve mevsimle birlikte değişmeniz için size ilham veriyor. Kişisel dönüşümle ilgili temalar önümüzdeki ay boyunca odak noktasına gelecek çünkü kendinizi geliştirmenin ve yeniden keşfetmenin yollarını bulacaksınız. 29 Eylül’deki Koç Dolunayı sırasında kendinizin yenilenmiş bir versiyonuna yatırım yaparken aşırıya kaçmamaya çalışın, çünkü harcamalarla mali durumunuzu zorlamak kolay olacaktır.

Sevgilerle…

HÜLYA ATAŞCIOĞLU

A*C*G Practioner ®

AY ASTROLOJİ AKADEMİSİ

Astroloji eğitimleri için kayıtlar devam etmektedir. https://www.ayastrolojiakademisi.com/astroloji-egitimi/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://www.ayastrolojiakademisi.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Bizi Takip Edin

error: Content is protected !!