Aralık 2021

Aralık 2021, yılın son ayı astrolojik anlamda çok hareketli görünmektedir. Genel anlamda  4 Aralık’ta Yay burcundaki güneş tutulması  yeni bir yön işaret edecek ve değişim rüzgarlarını neredeyse anında hissedeceksiniz. Yay özgürlüğün, bilgeliğin işaretidir. Bu yüzden bu güneş tutulması hayatınızın tamamen yeni bir bölümünü başlatabilir.

Yay burcu etkilerini 13 Aralık’tan itibaren daha yoğun hissedeceksiniz. Bu, Mars’ın Yay burcuna gireceği ve büyümenize yardımcı olacak yeni deneyimler için size mücadele vereceği zamanlardır.

18 Aralık’a kadar, İkizler burcundaki Dolunay etkisiyle bazı sürpriz haberler alabilirsiniz. İkizler, her zaman soğuk ve sert gerçekleri arayan konuşkan, meraklı ve entelektüel bir burçtur. Bu dolunay sonunda sorularınızı yanıtlayacak cevapları getirebilir. 18 Aralık’a kadar muhtemelen yoğun bir değişim hissedeceksiniz. Bu ilişkilerinizdeki ve finansal alışkanlıklarınızdaki zayıf noktaları ortaya çıkaran Venüs retrosunun başlayacağı zamandır. Venüs aşk ve lüksün gezegenidir. Bu nedenle bu geri hareket herhangi bir romantik planı engelleyebilir. Venüs geri giderken Oğlak burcunda olacağından, başkalarının yanlışlarını görmezden gelemeyeceksiniz. Bu gerileme aşk hayatınızı zorlaştırsa da, ilişkinizden ihtiyacınız olanı alıp almadığınızı da ortaya çıkaracaktır.

21 Aralık’ta güneş hırslı, çalışkan ve koruyucu Oğlak burcuna girerek uzun vadede bir şeyler inşa etmenize yardımcı olacak. Oğlak mevsimi, sizi sağlıksız alışkanlıklardan vazgeçmeye ve işlerinizi sonlandırmaya teşvik ettiği için her konuda sağlıklı kararlar alabilirsiniz.

24 Aralık’ta Satürn, Uranüs karşıtlığı ile kendinize baskı yapabilirsiniz. Venüs retrosunun Plüton ile kavuştuğu 25 Aralık’a kadar aşk hayatınızda ciddi bir ivme hissedebilirsiniz . Arzu ve yıkım arasında çok ince bir çizgi vardır ve bu çizginin tam olarak nerede çekildiğini keşfedebilirsiniz .

28 Aralık’ta Jüpiter Balık’a yeniden girerek sevgiyi, neşeyi ve yaratıcılığı her yere yayacak. Yeni yıl planları için güzel zamanlar diyebilirim.

Sevgiyle…

Hülya Ataşcıoğlu 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://www.ayastrolojiakademisi.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Bizi Takip Edin

error: Content is protected !!