EKİM AYI BURÇ YORUMLARI

EKİM AYI BURÇ YORUMLARI

Astroloji eğitimleri için kayıtlar devam etmektedir. https://www.ayastrolojiakademisi.com/astroloji-egitimi/

4 Ekim: Merkür Terazi burcunda

8 Ekim: Venüs Başak burcunda

11 Ekim: Mars Akrep burcunda

14 Ekim: Terazi burcunda Yeni Ay Güneş Tutulması

21 Ekim: Merkür Akrep burcunda

23 Ekim: Güneş Akrep burcunda

28 Ekim: Boğa burcunda Dolunay Ay

Siz farkına bile varmadan, tutulma mevsimi geldi! 14 Ekim’de Terazi burcundaki Yeni Ay güneş tutulması Ekim 2004’ten bu yana Terazi burcunda yaşadığımız ilk güneş tutulması. Hayatınızdaki o dönemi düşünün ve önümüzdeki 18 ay içinde de benzer temalar gündeme gelebilir. Güneş tutulmaları hayatımızdaki yeni başlangıçlara denk gelir. Terazi burcundaki bu tutulmayla birlikte yeni ortaklıklar ya da halihazırda kurulmuş bir ortaklıkta yeni bir döngü başlıyor olabilir. Bu tutulma aynı zamanda bir çıkış noktası olan Güney Düğümünün hemen yanında gerçekleşiyor geçmişteki bazı insanları veya ilişki kalıplarını geride bırakıyor olabilirsiniz.

 

KOÇ BURCU : Bu ay ilişkilerinize odaklanmayı sağlayabilir ve daha dışa dönük ve sosyal olacağınız zamandır ve karşınıza yeni ilişkiler çıkabilir. Ayrıca mevcut ilişkilerin derinleştiğini ve güçlendiğini de görebilirsiniz. Başkalarıyla işbirliği yaparak tek başınıza başarabileceğinizden daha fazlasını başarabileceğinizi görebilirsiniz. Bu yeni bir ortaklık veya iş girişimi başlatmak için iyi bir zaman olacaktır.  Koç burcu bireyleri bu ayda kendilerini güvende hissedecek ve yaratıcı faaliyetlere yönelecekler. Yönetici pozisyonundaysanız liderlik nitelikleriniz parlamanıza ve ön plana çıkmanıza yardımcı olacaktır. Yaratıcı bir fikriniz varsa veya sanatsal bir proje yürütmek istiyorsanız önümüzdeki haftalar, hayal gücünüzü şekillendirmek ve yeteneğinizi dünyaya sergilemek için fırsatlar sunacak.14 Ekim’de gerçekleşecek olan tutulma, yakın ilişkilerinizde yeni ve kaçınılmaz bir döneme işaret ediyor. Bekarlar karmik bir bağ hissettikleri özel biriyle tanışabilir ve çiftler bir sonraki önemli adımı atıyor olabilir.

 

BOĞA BURCU : Bu ay size daha fazla sorumluluk verilecek ve iş yerinde terfi edeceksiniz. Ayrıca yeni bir işe veya işletmeye başlayabilirsiniz. Zaten serbest meslek sahibi iseniz işletmenizin büyüdüğünü ve genişlediğini görebilirsiniz. Bu ay aynı zamanda sağlığınıza odaklanmak için de iyi bir zamandır. Kendinizi kötü hissediyorsanız bir doktora görünmeli ve gerekli tedaviyi almalısınız. Zamanınızı önemsediğiniz bir amaç için gönüllü olarak kullanabilirsiniz ya da sadece ihtiyacı olan arkadaşlarınıza ve aile üyelerinize yardım edebilirsiniz. 14 Ekim güneş tutulması sırasında ortaya çıkan olaylarla ilgili bazı bilgiler edinebilir veya iş-yaşam dengeniz ve günlük rutininiz hakkında bir farkındalık yaşayabilirsiniz.

 

İKİZLER BURCU  : Bu ay kendinizi daha güvende ve ifade sahibi hissedeceksiniz. Yeni şeyler denemeye ve yeni insanlarla tanışmaya istekli olacaksınız. Ayrıca yaratıcılığı güçlü bir şekilde arzulayacak ve kendinizi yeni yollarla ifade edeceksiniz. Bu özellikle yaratıcılık veya kendini ifade etmeyi içeren yeni projelere başlamak için harika bir zamandır. Ayrıca yeni bir hobi edinmeyi veya yeni bir beceri öğrenmeyi de düşünebilirsiniz. Bu ay aynı zamanda seyahat etmek veya tatile çıkmak için de iyi bir zamandır. Sevdiklerinizle vakit geçirmekten keyif alacaksınız. 14 Ekim’de Terazi burcundaki güneş tutulması altında yeni ve kaçınılmaz bir başlangıcın gelişmesiyle ortamınız değişiyor.

YENGEÇ BURCU : Bu ay sizin için yeni başlangıçların olduğu bir ay. Geleceğiniz için güçlü bir temel oluşturmak için bu zamanı kullanın. Bu duygusal sağlığınıza odaklanmak ve geçmiş yaraları iyileştirmek için uygun bir zamandır. Sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirmeniz gerekebilir. Evinizde iyileştirmeler yapmak da ilginizi çekebilir. Yeni hedefler belirlemek ve gelecek için plan yapmak için iyi bir zamandır. Ayrıca yeni bir işe başlamak veya kariyer değişikliği yapmak için ilham alacaksınız. 14 Ekim’de Terazi burcundaki güneş tutulması kişisel yaşamınız, aile dinamikleriniz ve yaşam durumunuzla ilgili kadersel ve yeni bir bölümü işaret ediyor.

ASLAN BURCU : Bu ay kendinizi daha güvende ve iddialı hissedeceksiniz ve yeni zorluklarla mücadele etmeye istekli olacaksınız. İletişim becerileriniz özellikle güçlü olacak. Kendinizi açık ve net bir şekilde ifade edebilecek, başkalarını da sizin bakış açınızı görmeye ikna edebileceksiniz. Ayrıca yeni şeyler öğrenmeye ve bilginizi genişletmeye daha fazla ilgi duyacaksınız. Bu ay seyahat etmek ağ kurmak ve yeni insanlarla tanışmak için harika bir zaman. Yeni hobilere ve ilgi alanlarına çekileceksiniz. 14 Ekim’de Terazi burcundaki güneş tutulması, hayatınızın önümüzdeki birkaç ay boyunca gelişmeye devam edebilecek önemli bir başlangıcına denk geliyor. Yazar veya öğretmenseniz bu sıralarda yeni bir projeye başlıyor olabilirsiniz. Kardeşleriniz ve yakın arkadaşlarınız ilişkileriniz de değişebilir.

BAŞAK BURCU : Bu ay daha fazla paranın geldiğini göreceksiniz veya daha fazla tasarruf edebilirsiniz. Ayrıca para kazanmanın veya paranızı daha akıllıca yatırım yapmanın yeni yollarını da bulabilirsiniz. Borcunuz varsa ödemeye başlamak için iyi bir zaman. Yalnızca küçük aylık ödemeler yapabilseniz bile, zamanla artacaktır. Evinizde yer kaplayan istenmeyen eşyalardan kurtulun. Bunları satabilir bağışlayabilir veya geri dönüştürebilirsiniz. 14 Ekim’de Terazi burcundaki  güneş tutulması finans dünyanıza yeni bir sayfa getiriyor. Bu sıralarda bir işe veya çalışma projesine başlıyor olabilirsiniz veya önemli mali hedefler belirliyor olabilirsiniz. Önümüzdeki 18 ay boyunca kaynaklarınızda değişimler yaşayacaksınız.

TERAZİ BURCU : Risk alma ve istediklerinizin peşinden gitme olasılığınız daha yüksektir. Ayrıca kendiniz ve inançlarınız için karar alma olasılığınız da artacaktır. Bu ay kariyerinize ve kamuoyundaki imajınıza odaklanmak için iyi bir zamandır. Size yeni bir iş veya terfi teklif edilebilir. Ayrıca ilgi odağı olacaksınız ve halkın tanınmasını alacaksınız. Kendinize bakmak için kendinizi daha enerjik ve motive hissedeceksiniz. Sağlığınıza dikkat etmek için bu ayı yeni bir egzersiz rutini veya diyete başlamak için kullanabilirsiniz. 14 Ekim’de Terazi burcundaki güneş tutulması kader sıfırlaması için kişisel yeni başlangıcınızdır. 2004’ten bu yana burcunuzda güneş tutulması yaşamadık! Bu, hem yeni kişisel niyetler belirlemek hem de artık size hizmet etmeyen şeyleri serbest bırakmak için güçlü bir zamandır.

AKREP BURCU   : Bu ay içe çekilme ve içsel benliğinize odaklanma zamanıdır.  Geçmişiniz üzerinde düşünmek bilinçaltınızı keşfetmek ve maneviyatınızla bağlantı kurmak için iyi bir zamandır. Bu zorlu ama ödüllendirici bir deneyim olabilir. Artık size hizmet etmeyen eski kalıplardan ve inançlardan kurtulmanın zamanıdır. Kariyer cephesinde her zamankinden daha yaratıcı ve yenilikçi olduğunuzu görebilirsiniz. Ayrıca yeni ve alışılmadık kariyer fırsatlarına da çekilebilirsiniz. 14 Ekim’de Terazi burcundaki  güneş tutulması gizli bilgileri açığa çıkarıyor ve sizi dinlenmeyle yeniden sağlıklı bir ilişki kurmaya davet ediyor.

YAY BURCU   : Bu ay mali durumunuz muhtemelen iyileşecek. Daha fazla para kazanma ve akıllıca yatırımlar yapma olasılığınız artacaktır. Ayrıca kendinizi beklenmedik gelişmelerle karşı karşıya bulabilirsiniz. Partnerinizle vakit geçirmekten ve bir ilişki içinde birlikte bir şeyler yapmaktan keyif alacaksınız. Kendinizi birlikte gelecek için plan yaparken de bulabilirsiniz. Stres seviyenize dikkat etmeniz önemlidir. Bu ay sizin için yoğun bir zamandır bu nedenle rahatlamak ve stresten kurtulmak önemlidir. Terazi burcundaki  güneş tutulması kalbinize yeni bir arzu ekiyor. Yeni bir hayalin peşinden gidiyor olabilirsiniz veya kişisel bir hedefe yönelik önemli bir destek alıyor olabilirsiniz. Önümüzdeki 18 ay boyunca bazı arkadaşlıklarınızda kader başlangıçları ve bitişleri deneyimlemeniz mümkün.

OĞLAK BURCU : Bu ay kariyeriniz ön planda olacak. Kendiniz için bir isim yapma ve kariyerinizi ilerletme fırsatına sahip olacaksınız. Terfi ettirilebilir veya liderlik etmeniz için yeni bir proje verilebilir. Ayrıca medyada yer alabilirsiniz veya bir etkinlikte konuşmaya davet edilebilirsiniz. Finansal hedefleriniz konusunda gerçekçi olmanız önemlidir. Çok hızlı bir şekilde çok fazla para biriktirmeye çalışmayın. Partnerinizle aranızdaki anlaşmazlıkları çözebilir ve birbirinize daha da yakınlaşabilirsiniz. 14 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek güneş tutulması kariyerinizde yeni bir döneme işaret ediyor. Bu sıralarda yeni bir rol, pozisyon veya sözleşmeye başlıyor olabilirsiniz. Tanınma ve başarı elde edilebilir ve ayrıca kendinize yeni hedefler belirlemeniz de mümkündür.

KOVA BURCU : Yeni fırsatlardan yararlanmak ve ufkunuzu genişletmek için harika bir zaman. Yeni deneyimlere ve yeni düşünme yollarına açık olun. Aşk hayatınız bu ay iyi görünüyor. Kendinizi daha romantik ve tutkulu hissedeceksiniz. Eğer bir ilişkiniz varsa işlerin kızışmasını bekleyin. Bu, geleceğinize yatırım yapmak veya büyük satın almalar yapmak için iyi bir zamandır. Kendinize iyi bakmanız ve yeterince dinlenmeniz önemlidir. Ayrıca aşırı yiyecek ve alkol tüketiminden de kaçınmalısınız. 14 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek güneş tutulması kendinizi normalden daha iyimser hissetmenize neden olacak. Bu sıralarda önemli bir proje başlayabilir veya belki de uzmanlığınızı dünyayla paylaşma konusunda yeni bir döngüye başlıyorsunuz.

BALIK BURCU : Bu ay odaklanmanız gereken en önemli şeylerden biri iyileşmenizdir. Bu fiziksel, duygusal veya ruhsal iyileşme anlamına gelebilir. Geçmişi bırakıp yeniyi kucaklamak da önemlidir. Bu süreç zor olabilir ancak kişisel gelişim için gereklidir. Yeni bir iş arıyorsanız, aramaya başlamanın tam zamanı. Kendinizi mevcut işinizde yeni sorumluluklar üstlenirken de bulabilirsiniz. Gerekmedikçe büyük satın almalardan kaçının. 14 Ekim’de Terazi burcundaki  güneş tutulması, ortak kaynaklarınız ve mali durumunuz için yeni bir başlangıç ​​getiriyor. Bu dönemde bütçenizi yeniden yapıyor, yeni finansal hedefler belirliyor veya duygusal olarak geçmişinizin bir kısmını serbest bırakıyor olabilirsiniz. Bu iyileşme ve rahatlama zamanı olabilir.

Sevgilerle…

HÜLYA ATAŞCIOĞLU

A*C*G Practioner ®

AY ASTROLOJİ AKADEMİSİ

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://www.ayastrolojiakademisi.com/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Bizi Takip Edin

error: Content is protected !!